3:2p.
(2:1)
35. I. Šetlík
83. P. Janout (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozporuplná penalta připravila Stříbro o jeden bod, Kšice odjíždí spokojené


Branky


7. P. Smolek , 27. P. Smolek - 35. I. Šetlík , 83. P. Janout (p.)
0

Favorit ze Stříbra se na začátku ujal iniciativy a začal soupeře bez větších potíží přehrávat. Během chvíle se dostal do vedení a později i zvýšil na 2:0. Pak ale výrazně polevil a Kšice se vrátili do hry brankou v závěru poločasu. Ve druhé půli to už byla spíše taková přetahovaná. Přesto to vypadalo, že se Baník své tři body už ohlídá. Jenže nakoenec to nevyšlo. Kšicím pomohla v závěru utkání velmi psorná penalta, která trochu překvapila i hostující hráče, a za níž se sudí později i omluvil s tím, že se upískl. To už bylo ale pozdě. Stříbro si muselo svou výhru zajistit až při penaltách. Přesto bude po posledním utkání roku spokojené. I přes ztrátu bodu je druhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro první půli kontrolovalo

Stříbro bylo v první půli lepší. Vše mělo pod kontrolou a souepře od začátku drželo na uzdě. Už během prvních deseti minut jej dokázal dostat do vedení Pavel Smoelk a zdálo se, že vše proběhne podle očekávání. Kšice měly jen pár drobných šancí, ale vyrovnat nedokázaly. Stříbro dál pokračovalo v tempu, které si nastavilo, až se nakoenc dočkalo i druhé branky. Opět se o ní, jakožto střelec, postaral Pavel Smolek. Po sedmadvaceti minutách to bylo už 2:0. Pak ale domácí tým výrazně polevil. Přestal se tlačit od zakončení a začal výrazně snižovat svou aktivitu. Snaživé Kšice toho dokázaly využít. Už v pětatřicáté minutě se postaral o kontaktní branku Ivan Šetlík a hosté byly zpět ve hře. V první půli už se toho ale více nestalo. Rozluštit tajenku tak musel až poločas druhý.

Pochybení sudího

Ve druhé půli se hrál divácky nepříliš atraktivní fotbal. Stříbro se snažilo poslední záaps roku už jen tak dohrávat a k rozhodnutí mu něco chybělo. Bojovnější Kšice se naopak snažily o vyrovnání, ale dlouho se jim nedařilo na defenzivu hostů vyzrát. Už to vypadalo, že si Stříbro i přes absenci chtíče a potřebné snahy své body udrží. Ale v závěru poločasu hostům pomohl k vyrovnání sudí. Ve třiaosmdesáté minutě odpískal velmi spornou penaltu, na jejíž adresu se později sám vyjádřil tak, že se upískla. Nevěřili tomu ani někteří hostjící hráči, leč, byl to tak. Penalty využil Petr Janout a bylo vyrovnáno. O definitivním výsledku tak nakonec musely rozhodnout až penalty.

Jen jedna trefa Kšic - to je málo

Kšice byly v dovednostním rozstřelu velmi nepřesné. Je jediný jejich hráč dokázal brankáře Jareše prostřelit, což určitě nemohlo stačit. Konečný penaltový poměr 3:1 tak hovoří lépe pro Stříbro, kterému tento výsledek tak zajistil alespoň druhý bod. Přesto je utkání pro Baník ztrátnou jednoho bodu. I tak jej ale z druhého místa už nikdo nesesadí.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: My jsme tenhle zápas zase podcenili, jak je u nás už trochu zvykem. Spokojili jsme se s pohodlným vedením 2:0, což jsme určitě neměli dělat. Přesto bychom zápas nejspíš dokázali dovést k výhře za tři body, kdyby proti nám sudí v závěru neodpískal nesmyslnou penaltu, díky níž Kšice vyrovnaly. Zápas určitě nehodnotím kladně, ale při pohledu na celý podzim můžeme být určitě spokojení, jsme druzí, což je obrovský úspěch.

TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: Nakonec to skončilo 2:2 a prohráli jsme na penalty. S jedním bodem ze Stříbra jsem ale určitě spokojený. Ve druhé půli jsme měli určitě navrch a kdybychom byli přesnější v koncovce, mohli jsme i vyhrát. Celkově jsme ale odehráli velmi dobrý zápas a sezónu jsme ukončili se ctí.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - T. Mráček [-] , L. Loula [-] , D. Brácha [-] , M. Charvát [-] (66. Z. Slába [-] ) , J. Balogh [-] (80. J. Křelovec [-] ) , J. Trnka [-] (80. J. Hejcman [-] ) , A. Šimek [-] , P. Smolek [-] (58. P. Sásik [-] ) , K. Šaman [-] , A. Němec [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Kövary [-] , M. Volf [-] , J. Havránek [-] , P. Janout [-] - M. Šetlík [-] , P. Flíček [-] , I. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] - N. Škornička [-] (76. P. Šnebergr [-] )

ŽK: 83. L. Loula - 5. M. Šetlík .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HONZÍK Michal (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.