J. Pich 64.
M. Stec 66.
2:3p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Lom zaváhal proti Damnovu, přes špatný vývoj má ale bod


Branky


64. J. Pich , 66. M. Stec - 14. E. Šály , 43. K. Duda
0

Lomští fotbalisté svůj poslední zápas sezóny trochu podcenili a od začátku bojovali spíše sami se sebou. Ještě třicet minu před koncem prohrávali o dvě branky, ale nakonec se semkli a vybojovali alespoň bod, který pro ně nakonec může být velkým úspěchem. Spokojený Damnov si tak po vydařených penaltách odváží hned dva body a v tabulce na konci podzimu odskakuje od sestupových příček do bezpečí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lom prošvihl první půli

V první půli domácí fanoušci viděli něco, co určitě nechtěli. Lom svého soupeře ukázkově podcenil a od začátku bylo jasné, že si zadělal na problémy. Už během první patnáctiminutovky mu zasadil první ránu Erik Šály a domácí od té doby prohrávali. Nijak je to ale nabudit nedokázalo. I když drželi balón, hráli tak laxně, že nebyli schopní si nic vytvořit, kdežto Damnov hrál bojovně, měl tah na branku a byl úderný. Dlouho to ale na navýšení nevypadalo. Zdálo se, že Lom ze zpackané první půle vyvázne ještě dobře, ale v závěru poločasu se trefil ještě Karel Duda a Damnov měl před druhou částí zápas skvěle rozehraný.

Lom srovnal během chvíle, pak ale přestal bojovat

Nijak výrazně se Lom při úvodu druhé půle zlepšit nedokázal. Možná byl už o trochu aktivnější, ale stále mu něco scházelo. Zhruba po dvaceti minutách to ale přišlo. Nejdřív dokázal snížit Jan Pich a než se hosté rozkoukali, vyrovnal Martin Stec. Zdálo se, že se Lom dostal do tempa a nebude problém během posledních dvaceti minut zápas strhnout na svou stranu. Stejného dojmu ale nejspíš nabyl i domácí tým, který se rázem vrátil zpět k přehnanému uvolnění a laxní nezodpovědné hře. Zkrátka už nebyl schopný se vrátit na potřebnou úroveň, aby zápas rozhodl ve svůj prospěch. Ani Damnovu už se ale rozhodnout nepodařilo, a tak přišel na řadu penaltový rozstřel.

Rozhodla až sedmá série

Střelci na obou stranách byli při penaltovém rozstřelu dlouho přesní. První chyba přišla až v sedmé sérii penaltového rozstřelu ze strany Lomu, a tak bylo rozhodnuto o tom, že druhý bod si přivlastnil Damnov, který si dnes zasloužil určitě více.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: Dnes jsme hráli doslova tragicky. Zápas jsme měli jasně ovládnout, ale podcenili jsme ho. Je ale pravda, že vzhledem k vývoji zápasu můžeme být s remízou ještě spokojení.

TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
T. Miščuk [-] - T. Mareš [-] (62. J. Vopalecký [-] ) , M. Stec [-] , J. Krét [-] , D. Lintner [-] , J. Kunžwart [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , P. Benda [-] , M. Selzer [-] , M. Kraus [-]

TJ Sokol Damnov
S. Hes [-] - M. Thürmer [-] (46. T. Majerčík [-] ) , M. Podsclan [-] , R. Škalban [-] , E. Šály [-] , P. Kopáček [-] , L. Rabas [-] , K. Duda [-] , J. Marcell [-] , L. Král [-] , P. Kolář [-]

ŽK: 78. M. Selzer - 71. E. Šály , 71. P. Kolář , 86. L. Král . ČK: 72. P. Kolář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - MATOUŠEK Vladimír (N), HOHLER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.