Přimda skvělou druhou půlí vyprášila kožich Damnovu


Branky


0

Výsledek možná vypadá sám o sobě jednoznačný, ale po první půli vedla Přimda jen 1:0 a zdálo se, že to nebude zase tak lehké, i když jasně dominovala už v první půli. Ve druhé to ale vypadalo úplně jinak. Přimda párkrát zvýšila a Damnov definitivně přiúravila o chuť. Pak už hrála jen ona. Dohromady ve druhé půli přidali domácí sedm branek a zápas skončil 8:0. Pro Přimdu by to tak mohla být skvělá vzpruha a záblesk lepších časů. Damnov klesl na sestupové příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přimda ze své převahy vytěžila branku

Přimda měla od začátku podle očekávání trochu navrch. Damovu téměř nic nevycházelo, ale přesto Přimdě statečně vzdoroval a efektivně se bránil. Domácí tým si vytvořil šancí vcelkem dost, ale k vsítění mu vždy něco chybělo. Damnov navíc celkem dobře betonoval a zdálo se, že to bude mít Přimda velmi těžké. V útoku hostů navíc operoval známý Šály, na nějž si musli domácí obránci dát pořádně pozor. Důležité ale bylo to, že se Tatranu podařilo ve čtyřiadvacáté minutě otevřít skóre, když rozvlnil síť Jan Hečko. Více už toho ale Tatran ze své převahy nevužil, a musel se tak spokojeit jen s jednobrankovým vecením.

Damnov byl po chvíli ze hry

Ve druhé půli chvíli Damnov ještě vzdoroval, al pak ryhcle po sobě zvýšili společně na 3:0 ještě Tomáš Burda a druhým gólem Jan Hečko. Bylo rozhodnuto. Damnov definitivně odpadl a od té doby už se zápas v podstatě jen dohrával za stálé převahy Tatranu. Čím více se navíc blížil závěr, tím větší a výraznější byla. A tak v poslední dvacetiminutovce skórovali postupně ještě Miroslav Vokroj, Patrik Halík, ještě jendou Miroslav Vokroj, Patrik Dvořák a na závěr se podruhé prosadil také Patrik Halík. To už bylo naštěstí pro Damnov ale vše. Přimda nakoenc hladce vyhrála v poměru 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rada Aleš - VOKROJ Miloslav (N), BOSTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.