2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec obral o body Lázně, Kolářský rozhodl v závěru


Branky


0

Na gól se muselo v Kostelci čekat hned třiaosmdesát minut. Do té doby, ani ťuk, i když šancě určitě byli. Až teprve ale v závěru utkání se konečně prosadil po tlaku Kostelce David Kolářský a Lázně byly na dně. Vzápětí přidal David trefu ještě jednu, a tím definitivně rozhodl. Výhra domácích byla ale zasloužená, Kostelec byl v utkání výraznější a tři body získal právem. V tabucle se tak psolečně se Střáží a Stříbrem od Lázní a Studánky odtrhuje a má společně s nimi pětadvacet bodů. Na skóre je třetí. Lázně zase na skóre páté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrně bez branek

V první půli týmy hrály spíše mezi šestntakmi. Kostelec více držel balón, ale neodvážil se hru ještě tolik otevřít. Spíše to byl opatrný a ustrašený boj o první slepenou branku. Týmy zkoušely jen jednoduché akce, nebo jen vytváření zmatku, ale nepomohlo nic. Na obou stranách excelovaly skvělé defenzivy. I proto se v první půli nakonec tedy první branky diváci nedočkali. Do šaten se odcházelo za stavu 0:0 a bylo jasné, že to oěpt mezi těmito celky bude hodně těsné. Pro Kostelec ale nastal velký problém. Ve čtyřiatřiváté minutě musel kvůli zranění střídat Marek Kolářský a od té doby hráli domácí jen s jedním kanonýrem v útoku, což mohl být problém.

Rozhodoval závěr

Ve druhé půli už Kostelec jasně dominoval a lÁzně se nestačili otáčet. David Kolářský si vytvořil dvě obrovské šance, ale obě spálil. Zdálo se, že ani tentokrát nedokáže Kostelec ten důležitý krok udělat. Koncovka je v jeho podání veký problém. Tenotkrát měl ale zároveň i velké štěstí, perotože Lázně dvakrát využily jeho otevřené hry a vytvořily si dvě velké šance, které však také zahodily. Už to začínalo vypadat, že se budou muset týmy o body dělit. Ve třiaosmdesáté minutě se to ale stalo. Po dobré přihrávce přeloboval brankáře z hranice šestnáctky David Kolářský a bylo rozhodnuto. Kostelec své velké převahy využil. O pár minut později si navíc David Kolářský položil po přesném pasu Steinera brankáře a skóroval podruhé. Kostelec tak nakoenc zvítězil v poměru 2:0 a slaví cenné tři body. Opět měl ale namále.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Přijel k nám velmi kvalitní soupeř a my jsme to moc dobře věděli. Věděli jsme, že to bude opět těsné, jako vždy. Dalo by se ale říci, že tentokrát jsme si to v podstatě ohlídali. Minimálně ve druhé půli se hrálo už jen na půli soupeře a bylo jen otázkou času, kdy se trefíme. Hráli jsem více po zemi, protože soupeř byl větší a dokázali jsme z toho těžit. Podařilo se nám dát góly, a to bylo klíčové. Bylo to opět ale hodně těžce vydřené vítězství.V našem podání už je to jen o brankách. Náš velký problém teď je, že nás táhne jen jeden hráč. V první půli se zranil Marek Kolářský a vše bylo na jeho starším bratrovi. Střelci nám hodně chybí.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Kostelec je vždy nepříjemný soupeř a my jsme věděli, že to bude těžké. Bohužel pro nás podali domácí daleko lepší výkon, než my a zaslouženě se dočkali výhru. Přesto jsme dlouho byli ve hře o remízu. Škoda. Teď musíme zvednout hlavu a jít dál.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
L. Lacman [-] - L. Touš [-] , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , L. Král [-] (61. F. Hyťha [-] ) , D. Kolářský [-] , M. Kolářský [-] (34. M. Steiner [-] ) , L. Honzík [-] , L. Florián [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - J. Sak [-] , P. Hampapa [-] , P. Hospodářský [-] (46. M. Pohlot [-] ) , K. Praizler [-] (75. J. Holák [-] ) , J. Jelen [-] , D. Hoffmann [-] , M. Hoffmann [-] , F. Vacata [-] , D. Brunner [-] , R. Mašín [-]

ŽK: 25. D. Nový , 59. L. Honzík - 57. J. Jelen , 69. R. Mašín , 73. P. Hampapa . ČK: 67. J. Jelen .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Liškutín Antonín - BEZVODA Václav (N), HOLÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.