1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice trápila koncovka, z Lomu vezou bod


Branky


1

V Lomu dnes odpoledne nepadla jediná branka. Oslabený Lom se jen bránil a Kšice do něj bušily, jak jen to bylo možné, jenže jim chyběl klid v zakončení a celková kvalita ve vytváření šancí při průchodu do šestnctky. Byly zkrátka bezzubé. Lom si ale nevytvořil zhola nic, a tak za stavu 0:0 musely rozhodovat penalty. V těch Lomské hodně podržel brankář Benda, který si poradil hned při třech pokusech soupeřů, a tím zajistil Lomu ještě druhý bod. Lom tak doslova utrpěl výhru za dva body. Pro Kšice je jeden bod velká ztráta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lom podržel brankář Benda

Lom se vůbec nedokázal dostat do hry a od začátku jen betonoval svou branku před výrazným náporem soupeře. Kšice celou dobu útočily a nedávaly soupeři téměř žádný prostor. Problém byl ale v tom, že převaha Kšic byla výrazná jen před šestnáctkou Lomu. Dostávat se dovnitř a ještě ve výhodných pozicích, to byl pro hosty až nadlidský úkol. Zkrátka to nešlo. Kšice byly bezzubé, nebezpečné byly jen při pokusech z dálky a občas po závaru po nakopnutí balónu do vápna. Vuď je ale zradilo vlastní míření, nebo skvělý brankář Benda, který za svá záda nepustil jediný míč. Lom si tak po první půli mohl udělat fajfku nad defenzivní taktikou, která mu vyšla na jedničku.

Beze změn

Ve druhé půli se nezměnilo zhola nic. Obryz hry byl stále stejný a Kšice marně dobývaly branku Lomu, v níž stál mimochodem stále skvělý Benda. Kšice se dál snažily prodrat do vápna, ale v tom jim zase dokonale bránili beci Lomu, a tak se stáel nedařilo první branku utkání vsítit. Přitom by jedna jediná nejspíš k zasloužené výhře stačila. Ale nestalo se. Kšice se zrátka prosadit nedokázaly, neměli na své straně žádného kakonýra, který by to vzal na sebe a dokázal rozohdnout. Zkrátka se nedočkaly. O posledním bodu tak musely rozhodnout penalty.

Bendův večer završen

V této disciplíně zazářil opět brankář Benda. Střelcům Lomu se sice také nijak výrazně nedařilo a měli při zakončování problémy. Benda ale dokázal zlikvidovat hned tři pokusy Kšic, a tak jeho Lom nakoenc dosáhl i na senzační druhý bod. Dnes večer to zkrátka žádný střelecký večer nebyl, a to ani při rozstřelu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: Dnes to bylo hodně o štěstí. Sešlo se nás jen jedenáct, z toho dva zranění. Nicméně se nám beztak podařilo vybojovat dva body. Doslova vybojovat. To je pro nás velká vzpruha. Lepší byly ale určitě Kšice, které celou dobu tlačily a je až zázrak, že se neprosadily. Já kvůli tomu musím hodně vyzdvihnout našeho brankáře, který podal skvělý výkon a ještě nám vyhrál penalty.

TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: My jsme odehráli dobrý zápas, ale omezila nás naše špatná koncovka. Celý zápas jsme byli lepší, bohužel ale jen po vápno. S tím bojujeme už od začátku sezóny. My nemáme vyloženého střelce, který by nás táhl. To se tentokrát potvrdilo a my jsme na to doplatili. Je to velká ztráta, dnes jsme měli vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , T. Miščuk [-] , M. Selzer [-] , M. Kraus [-] , M. Stec [-] , J. Vopalecký [-] , T. Mareš [-] , J. Kunžwart [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - J. Havránek [-] , V. Berta [-] , M. Volf [-] , P. Flíček [-] - M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] , M. Šťastný [-] , J. Šetlík [-] - L. Bordeniuc [-] (81. P. Šnebergr [-] ) , K. Dýdek [-]

ŽK: 20. J. Pich - 29. I. Šetlík .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - ARDELEÁNU Aurel (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 10. 2016 21:27
Dobry,den rad bych,aby se lide okolo fotbalu dozvedeli jak to opravdu v Lomu loMi jsme daly tri branky behem zapasu,ale pomezni domacich kdyz zrovna netelefonoval coz bylo jen ve chvilich kdy jsme davaly goly tak drzel praporek nahore.I domaci uznaly po zapase ,ze min.1branku jsme daly regulerni.Ivan Setlik