Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka ve Stráži sahala po bodech, ale nakonec marně


Branky


0

Studánka se na těžký zápas dokázala skvěle připravit a od začátku dělala Stráži nečekaně velké problémy. V první půli Stráž možná i přehrávala a do šaten nakonec odcházela zaslouženě ve vedení. Jenomže ve druhé půli se jí zhroutil střed zálohy, kvůli zraněním a navíc se nechal zbytečně vyloučit Oldřich Janovec. Toho dokázala Stráž hravě využít a nakonec utkání dokázala zkušeně otočit ve svůj prospěch. Studánka tak nakonec nemá ani bod, velká škoda. Stráž má všechny tři a minimálně do neděle se osamostatňuje na prvním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka domácí zaskočila

Studánka se na dnešní utkání dokázala skvěle připravit. Od začátku skvěle bránila a dokázala Stráž chvílemi i přehrávat. Domácí byli trochu zaskočení, ale rychel se smířili s tím, že to tentokrát budou mít asi hodně těžké, a tak se hrálo velmi pohledné, kvalitní a vyrovnané utkání. Gólový účet ve dvaadvacáté minutě dokázal otevřít skvělý Martin Vlček, který defenzivu Stráže celou dobu pořádně trápil. Pak se ale Dynamo asi vedením příliš uspokojilo a během dvou minut dokázal zase vyrovnat Mojmír Lapský. A tak se za vyrovnaného stavu dál trpělivě bojovalo. Možná mírně lepší a připravenější Studánce se ale později podařilo dostat znovu do vedení po zásahu Radka Mráze, které už až do konce poločasu dokázalo uhájit. Před druhým dějstvím tak mělo Dynamo skvěle nakročeno k úspěchu.

Rozklad smutného Dynama

Druhá půle nezačala pro Dynamo příliš pozitivně. Stráž se dokázala semknout, chvíli tlačila a zhruba po deseti minutách se o vyrovnání postaral Miloslav Jeldička. Jenže pak se začalo Studánce vše hroutit. Během chvíle se zranil jeden z mozků hry, střední záložník Hubálek, který musel střídat. Chvíli po něm se zranil i druhý střední záložník, kapitán Ruda a střední záloha sse zhroutila. Poslední ranou pro Studánku bylo zbytečné vyloučení jednoho z klíčových obránců, Oldřicha Janovce. Za těchto podmínek už byla Stráž jasně lepší a bylo jen otázkou času, kdy strhne zápas na svou stranu. A dlouho se nezdržela. Behem chvíle se prosadil Ondřej Pták a v závěru ještě stvrdil výhru Stráže druhou brankou Miloslav Jedlička. Studánka se tak nakoenc bodů nedočkala, Stráž utkání zvládla dovést k vítěznému konci.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž z.s.
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Dnes nás prohra hodně mrzí. Odehráli jsem parádní zápas, všichni si zaslouží velkou pochvalu. Skvěle jsme bránili a možná jsme měli i navrch. Po půli jsme vedli 2:1. Ve druhé půli jsme se ale připravili o výhru tak trochu sami. Zbytečně se nechal vyloučit jeden z našich hráčů a dva další se později zranili a museli střídat. Oba střední záložníci, kteří tvořili hru. Za těchto okolností už jsme nebyli schopní držet se soupeřem krok a bylo jen otázkou, kdy zápas strhne na svou stranu. Škoda, dnes jsme měli na víc, bylo to blízko.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž z.s.
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] - F. Veselý [-] - M. Jedlička [-] - O. Pták [-] , D. Zavalaný [-] , L. Koubek [-] (52. V. Borys [-] ) , M. Lapský [-] (87. P. Svoboda [-] ) , M. Novotný [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - T. Diviš [-] , D. Lončík [-] , T. Vlček [-] , R. Mráz [-] - L. Novák [-] , M. Ruda [-] (70. M. Horáček [-] ) , J. Hubálek [-] (62. P. Kotva [-] ) , J. Klesa [-] - O. Janovec [-] , M. Vlček [-] -

ŽK: 32. L. Novák , 52. O. Janovec , 76. D. Lončík . ČK: 78. O. Janovec .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - FIŠER Miroslav (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.