M. Petraška 30.
O. Pavlas 61.
M. Pich 89. (vl.)
3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní branka v poslední minutě, krutá prohra Lomu


Branky


30. M. Petraška , 61. O. Pavlas , 89. M. Pich (vl.) - 55. J. Pich , 58. D. Lintner
0

Stříbro působilo v utkání od začátku podle očekávání o něco lépe a rozhodně si s balónem na kopačkách užívalo více. Lom ale zdatně sekundoval, hrál dobře a Stříbru velmi dlouho vzdoroval. Dokonce už to vypadalo, že si udrží remízu 2:2 a získá i body, i přes to, že Stříbro v závěru hodně tlačilo a Sokol byl jen v deseti. Konce byl pro hosty ale krutý. Martin Pich nechtěně namířil míč do vlastní branky a v poslední minutě utkání rozhodl ve prospěch souepře. Stříbro je páté, Lom zůstává až za první polovinou tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drobné vedení nic nezaručovalo

Stříbro bylo od prvních minut o něco aktivnější, jak ostatně většina fanoušků asi i očekávala. Lom ale dokázal souepři velmi zdatně sekundovat a po celý průběh první půle mu herně výborně vzdoroval. Drobné šance byly k vidění na obou stranách, i když jejich větší koncentrací se mohli pyšnit spíše domácí. Nedařil ose jim ale dlouho vsítit často v podobných zápasech klíčovou první branku, a tak tato lepší statistika v podstatě nic neznamenala. Teprve až ve třicáté minutě dokázal přetavit snahy Baníku v branku Michal Petraška a Baník tak vedl. V průběhu poločasu ale vedení navýšit už nedokázal. Lom ale odpovědět také nezvládl, a tak Baník po půli vedl 1:0. To ale vůbec nic nezaručovalo.

Červená, obrat číslo jedna, obrat číslo dvě a krutý konec vlastní brankou

Druhá půle už byla o poznání zajímavější. Lom do ní dokázal naskočit ve skvělém tempu a podařil ose mu velmi rychle nejen vyrovnat, ale následně i také zápas otočit na svou stranu po trefách Jana Picha a Davida Lintnera. Stříbro se ale velmi rychle dokázalo oklepat a vráti zápasu tempo z předchozí půle. Hodně mu pak pomohlo také rychlé vyrovnání z kopačky Ondřeje Pavlase. Pak se hra trochu uklidnila, pokud tedy nemluvíme o větším napětí a vyhrocení. Tento tlak totiž o chvíli déle neudržel obránce Krét, který absolutně nesmyslně fauloval a sudí jej doměnil červenou kartou. To byla pro Lom velká rána, která jej mohla stát všechny body v celkem dobře rozjetém utkání. Baník hrál ale hodně opatrně a využít toho dlouho nedokázal. V následující fázi nedokázal strhnout vedení zpět na svou stranu a závěr se nezadržitelně blížil. A tak muselo Stříbro souepře přimáčknout ještě více. Lom byl v závěru pod velkým tlakem, ale zdatně se bránil a dlouho to vypadalo, že si remízový stav udrží. Závěr utkání pro něj ale byl beze sporu krutý. Martin Pich si nechtíc srazil balón do vlastní branky a v poslední minutě zápasu tak rozhodl o prohře svého týmu. Obrovksý smůla. Všechny body má Stříbro.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Počasí bylo špatné, trávník byl trochu promáčený a hrálo se hůř. Zápas byl v naší režii, soupeř nás nijak nepřehrál. Byli jsme lepší a mohli jsme rozhodnout daleko dříve, ale opět jsme nevyužili mnoha šancí. Dostali jsme dav hodně laciné góly a museli jsme se se soupeřem dlouho přetahovat. V závěru jsme velký tlak, ale opět jsme gól nedali, ale naštěstí nám pomohl soupeř nádherným vlastním gólem. Přesto si myslím, že jsme si tři body určitě zasloužili.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: Celý zápas jsme poctivě odmakali, ale myslím, že o vítězství nás připravilo zbytečné vyloučení našeho obránce, který to prostě neustál. Myslím, že jinak bychom soupeře klidně udolali. V závěru jsme se museli už jen bránit a navíc jsme si nakonec dali vlastní gól ve chvíli, kdy už ve svou výhru nevěřil snad ani soupeř. Škoda.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
O. Pavlas [-] , M. Charvát [-] , J. Trnka [-] , T. Mráček [-] , K. Blažek [-] , Z. Slába [-] , P. Smolek [-] , L. Loula [-] , K. Šaman [-] , M. Petraška [-] , A. Němec [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Němec [-] , M. Stec [-] , J. Krét [-] , D. Lintner [-] , J. Pich [-] , D. Roček [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Kraus [-] , M. Hanus [-]

ŽK: 89. A. Němec . ČK: 67. J. Krét .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - HONZÍK Michal (N), HORA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.