2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola, neporažený padl, Kostelec našel přemožitele


Branky


17. J. Pich , 28. D. Roček
0

O velkou senzaci se postaral o víkendu Lom, o jehož kvalitách sice nikdo nepochybuje, ale při jeho aktuální bilanci a špatné formě oproti dosud neporaženému Kostelci bylo jasné, že evidentním favoritem jsou hosté. Kostelec sice nehrál špatně, ale Lom dokázal hrát daleko efektivněji a zejména v koncovce měl výrazně navrch. Kostelec dostal první facku, nečekanou facku. Pro Lom je to velmi cenná výhra, která by mohla dostat tamí celek opět na vlnu. Kostelec je stále s tříbodovým náskokem první. Domácí se výrazně přiblížili první polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lom se dostal do vedení a musel vzdorovat

Lam věděl, že na tom aktuálně není úplně nejlépe, a tak hrál v tenisové terminologii na jistotu. Nikam se netlačil, s balónem nechal hrát víc soupeře a vyčkával na jeho chyby. A to se už brzy ukázalo, jako velmi dobrá volba. Lom bránil dobře a Kostelec se marně snažil dostávat do větších šancí. V sedmnácté minutě se navíc domácím podařilo otevřít skóre po nedůsledné defenzivně Floriána při rohovém kopu Janu Pichovi. Kostelec musel dotahovat. Ale zhruba za deset minut Florián neodhadl nákop soupeře a temenem poslal do stoprocentní šance Daniela Ročka, který se nemýlil. Opora Kostelce si dnes zkrátka nevybrala svůj den. Stále ale nebylo rozhodnuto a tak se začal Kostelec tlačit více dopředu. Asi největší šanci měl David Kolářský, který ale momentálně není v dobré pohodě a zahazuje šanci za šancí. Tentokrát přestřelil branku z malého vápna. Kostelci se tak snížit nepodařilo a vše záleželo na druhé půli.

Marné dobývání

Ve druhé půli KOstelec v podstatě Lom tak trochu uzavřel na jeho polovině a dobýval branku. Domácí ael hráli v defenzivě velmi dobře a příliš mu toho nedovolovali. Pár šancí sice Kostelec měl, ale vystřelit přímo na brnaku se mu povedlo všeho všudy dvakrát. Vypadalo to, že tentokrát už Kostelec na svou špatnou koncovku konečně doplatí. A to se nakonce i potvrdilo. Přes veškerou snahu nedokázal utkání ani zdramatizovat kontaktní brankou, a tak nakoenc poprvé v sezóně padl. Pro Lom by to mohla být velká vzpruha.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: Když budeme předvádět takový fotbal celou sezónu, tak problémy mít asi nebudeme. Bylo to bojovné a stačilo to. Více nemá cenu to rozebírat. Povedený zápas, na kterém bych těžko hledal chyby.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Konečně jsme tu facku dostali, někdy to přijít muselo. Kluci sedí opět zadku a jsou nohama na zemi. Já jsem sice myslel, že Lom by v jeho aktuální formě neměl být ten, kdo nám první sebere body, stalo se. Prostě to vyšlo na nás. Hodně nám chybí zraněný Kertys, který tvoří hru. Teď k utkání. Dnes neprohrál tým, který by byl horší. Museli jsme tvořit, museli jsme hrát, ale opět jsme nedávali jasné šance a pak nemůžeme chtít vyhrávat. Lom se na výhru tolik nenadřel. Oba góly dal po našich chybách. Z naší strany to bylo zoufalé dobývání soupeřovy branky. Škoda, ale jak říkám, někdy to přijít muselo a přišlo to teď.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Stec [-] , J. Vopalecký [-] (60. J. Kunžwart [-] ) , J. Krét [-] , T. Mareš [-] , J. Pich [-] , D. Roček [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Selzer [-] , M. Kraus [-]

TJ Sokol Kostelec
L. Lacman [-] - L. Touš [-] , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-] , M. Kolářský [-] (46. L. Král [-] ) , D. Kolářský [-] (66. R. Průcha [-] ) , L. Honzík [-] , L. Florián [-] , M. Steiner [-]

ŽK: 76. M. Stec , 80. M. Selzer - 83. L. Netrh .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Loukota Petr - HORA Jiří (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.