Nováček soutěže válí, Stříbro přejelo i Damnov a je druhé


Branky


0

Damnovu úvod sezóny vůbec nevychází, to se však nedá říci o jeho sobotní soupeři Baníku Stříbro, nováčkovi soutěže. Stříbro vyhrálo první zápas proti Halži a nyní získalo také skalp Damnova. Proti tomu sice nejprve prohrávalo, ale po vydařeném konci první půle se mu podařil ostrhnout zápas na svou stranu a vedení si už udržet. Nakoenc bere tři body za výhru 4:2 a posouvá se v tabulce na druhé místo k Dynamu Studánka, které má naprosto stejné skóre i počet bodů. Damnov je bez bodu v druhé polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Damnovu vyšel úvod, Stříbru ještě lépe závěr

Už před začátkem zápasu panovalo nad Stříbrem velké horko a bylo jasné, že dnes nikomu nevydží síly celý zápas, a že budou všichni daleko dříve unavenější. Proto hodně záleželo na vstupu do utkání, který mohl o všem rozhodnout. S tímto úkolem si poradil lépe Damnov, který do zápasu vlétl a už v páté minutě jej Pavel Kolář dostal do vedení. Jenomže Baník dokázal zareagovat tím, že vyztužil svou obranu a začal souepře mírně přehrávat a dirigovat tempo hry. Vyrovnat se mu sice nedařilo, ale jednobranový náskok souepře stále nic neznamena. Sokolu Damnov ale výrazně nevyšel konec poločasu. V tom mu došli síly a Baníku se podařilo v poslední pětiminutovce po trefách Pavla Smolka a Zdeňak Sláby během chviličky zápas otočit ve svůj prospěch. Před druhou půlí tedy 2:1.

Damnov se nevzdával ale domácí si zápas pohlídali

Ve druhé půli se obraz hry příliš neměnil, Stříbro hrálo s balónem stále více a Pavlu Smolkovi se navíc podařilo v šedesáté minutě přidat další, velmi důležitý, gól. Hostům se sice do pěti minut podařilo zareagovat kontaktní brankou Ladislava Rabase, ale Baník zápas stále kontroloval a nehodlal žádné drama připustit. Čím více se však blížil konec utkání, tím aktivnější hosté byli a Baník se přeci jen musel ještě strachovat. Damnovu se ale vyrovnat dlouho nedařilo, a tak ke konci zápasu museli vsadit vše na útok, buď hop, nebo trop. Toho využil Tomáš Mráček, který přidal v posledních minutách ještě jeden zásah a rozhodl o výhře Baníku 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Bylo velké horko, ale my jsme se s tím dokázali poprat. Z našeho pohledu to byl dobrý zápas. My jsme naštěstí nedoplatili na naše dvě zbytečné chyby a můžeme být spokojení. Všichni si zaslouží pochvalu, vstup do sezóny je zatím parádní.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl: Soupeř byl velmi kvalitní, přehrál nás ve všem a zaslouženě zvítězil. My jsme sice v závěru ještě tlačili a zkoušeli se zápasem něco udělat, ale soupeř rozhodl další trefou a byl konec.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
O. Pavlas [-] - A. Šimek [-] , Z. Slába [-] , J. Balogh [-] , L. Loula [-] , A. Mikulovský [-] , T. Mráček [-] , P. Smolek [-] , K. Šaman [-] , M. Petraška [-] , A. Němec [-]

TJ Sokol Damnov
M. Drozda [-] - J. Marcell [-] , O. Šebor [-] , R. Škalban [-] , E. Šály [-] , K. Duda [-] , J. Lancígr [-] , J. Šašek [-] , L. Rabas [-] , P. Kopáček [-] , P. Kolář [-]

ŽK: 25. A. Šimek , 80. A. Mikulovský - 30. J. Lancígr .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rut Jaroslav - TRNKA Jan (N), VOJTUŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.