Studánka si poradila s oslabeným Lomem


Branky


79. K. Květoň (p.) - 37. O. Janovec , 41. D. Marek , 87. D. Marek
0

Když se spolu střeltly Studánka a Lom hned při prvním utkání v minulém roce, jasným rozdílem 4:0 zvítězil v utkání horší Lom. O všechny zásahy se postaral Martin Stec a Lom tak započal svou povedenou sezónu a Dynamo naopak nepříliš povedenou. Teď měla Studánka soupeři, co oplácet, a také mu to oplatila. Bez potíží si s oslabeným Lomem, který neměl nikoho na střídání poradila a zvítězila 3:1, což jí posunulo na druhé místo v tabulce, o nějž se dělí s naprosto stejně úspěšným Stříbrem, které má i totožné skóre. Lom je zatím se třemi body šestý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lom nezvládl konec půle

Lom byl od začátku v jasné nevýhodě. K utkání nastoupil bez jediného náhradníka a bylo jasné, že při tak velkém horku je toto extrémní handicap. Přesto ale dokázal se souepřem velmi dlouho držet krok a být mu vyrovnaným soupeřem a chvílemi mít dokonce i navrch. V první půli se zkrátka tato nevýhoda ještě tolik neprojevila, ale ke konci vyčerpávající první části už byla vidět minimálně ve výsledku. V poslední desetiminutovce první půle totiž Lom hned dvakrát inkasoval a během chvíle tak prakticky přišel o utkání. Nejprve se trefil Oldřich Janovec a po něm také snajpr Dalibor Marek. Studánka tak měla rázem vše ve svých rukách.

Snížení domácích, ale opět špatný konec

Lom chytil druhý dech, ani ve druhé půli nijak neztrácel a všechny překvapil svými silami. Studánka si v klidu prostřídávala a udržovala si své vedení, ale Lom se stále nevzdával. Dlouho se však skóre neměnilo. Až na začátku poslední desetiminutovky se podařilo zápas ještě trochu zdramatizovat Karlu Květoňovi, který snížil na 1:2. V závěru utkání ale Lom musel všechny své snahy vrhnout do ofenzivy, a to se nakoenc nevyplatilo. Využil toho Dlaibor Marek a o vítězi bylo rozhodnuto. Tři body získala Studánka. Lom ale v tomto zápase překvapil jistě i sám sebe.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: My jsme měli zase problém dát do kupy jedenáct lidí a museli jsme si pomoci několika mladými hráči, kteří ještě nemají dostatek zkušeností. Nicméně i tak jsme sehráli se soupeřem vyrovnané utkání, problém byl v tom, že soupeř nám dal dva góly z házeného dlouhého autu do vápna a po půli už tak bylo rozhodnuto. Navíc nám docházely síly a nemohli jsme ani vystřídat. Přesto můžeme být s výkonem celkem spokojení. Věřím, že kdybychom byli kompletní, dopadlo by to jinak.

TJ Dynamo Studánka
Dynamo Studánka: Studánka se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Počet diváků: 52. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HORA Jiří (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.