3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Na umělé trávě v Horní Bříze se ve třetím podzimním kole utkaly celky SK Horní Bříza ,,B" proti TJ Sokol Žichlice. V prvním poločase se hrál velmi vyrovnaný zápas, jak na šance, tak i herně. Oba celky se střídaly a diktování tempa hry. Branku jsme viděli až ve 41. minutě, kdy se trefil hostující Lukáš Ondřich, a tak se šlo za stavu 0:1 do kabin.

Po chybách hostů domácí tým zvítězil

Do druhého poločasu nastoupil aktivněji domácí celek, jelikož prohrával 0:1 , a tak chtěl s výsledkem něco udělat. Po několika šancích se jim v 57. minutě podařilo vyrovnat, střelec branky byl Jan Kříž. Stav 1:1. Domácí vycítili šanci na obrat, byli pořád aktivnější, a tak přišla v 76. minutě odměna v podobě vedoucí branky na 2:1, skoroval Václav Beneš. Rázem hostující celek prohrával a tak musel opět zabrat i on. Šance ovšem nevyužil. V 84. minutě zvyšoval na 3:1 do otevřené obrany opět Václav Beneš, a tak dal výsledku konečnou podobu v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc - vedoucí: První poločas byl velmi vyrovnaný, naštěstí pro nás jsme dali i branku a vedli. Ve druhém poločase jsme si bohužel skoro sami dali dva vlastní goly ( tečovaná rána z dálky a odraz z rohu) znamenal vedení pro domácí. Pak už nám nezbyly bohužel ani síly na vyrovnání, když domácí ještě pojistili vítězství brankou do otevřené obrany. Klukům nemám moc co vytknout, bojovali, avšak štěstí nám dnes nebylo přáno.



Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Frás [-] - J. Gyüre [-] - V. Landa [-] , V. Beneš [-] , J. Pašek [-] , J. Kříž [-] - J. Pech [-] - D. Hrubý [-] (20. P. Liška [-] ) , P. Hladík [-] , R. Novotný [-] , P. Braun [-]

TJ Sokol Žichlice
J. Hanzlíček [-] - P. Rozpopčuk [-] , L. Ondřich [-] (50. J. Kopačka [-] ) , P. Zuska [-] , M. Habrych [-] - D. Janoušek [-] , A. Rampich [-] , K. Šrámek [-] , J. Šrámek [-] - P. Habrych [-] , P. Plaščiak [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - GALOVIČ Martin (N), JANČOVIČ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.