Nezvládnutý začátek druhé půle připravil Bělou o kontakt s čelem tabulky


Branky


61. L. Kolář , 78. D. Koudela - 40. J. Musil , 46. J. Musil , 54. V. Tyr , 55. J. Musil
0

Po soubeji sousedů v tabulce se čelu přiblížily Křelovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrnější, vyrovnaná hra

Do Dolní Bělé přijely Křelovice a zápas mohl napovědět, kdo bude blíže k prvním místům v tabulce. Hosté měli před zápasem jen o dva body více než Bělá, a tak v případě úspěchu domácích by je předskočili. Utkání začolo v celku ve slušném tempu a obrany obou týmů čelily nájezdům soupeře. Z kraje utkání se v šanci ocitl hosttující Mazák, trefil však jen tyč. Domácí se pokoušeli dostat k zakončení také, avšak obrana Křelovic fungovala a to včetně brankaře Blažka. Gólový moment tak přišel až pět minut před pauzou, kdy se uvolnil Pepa Musil a otevřel stav - 0:1. 

Desetiminutovka hostů prakticky rozhodla zápas

Do druhého poločasu nastoupily Křelovice jako uragán. Z první druhé půle akce se prosadil Musil a poslal hosty do trháku. V padesáté čtvrté minutě zakroutil Václav Tyr rohový kop tak přesně, že skončil až v síti - 0:3. A hned minutu na to završil svůj hatrik Musil a poslal tak hosty už do čtyřbrankového vedení. Domácí byli sice otřesení, ale rozhodně se nebzdávali. Po hodině hry střílel Koudela, golman vyrazil na tyč a tam si balon našel Lukáš Kolář - 1:4. Necelou čtvrthodinku před koncem vsítil druhý gól domácích střelou ze strany vápna David Koudela. Domácí se nadechli k mohutnému závěru a stupňovali tlak. Ovšem bušení do obrany hostů již bylo marné.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Matoušík: Myslím, že první půli jsme byli lepší, rozhodl začátek té druhé.

TJ Jiskra Křelovice
Tomáš Blažek: Vyrovnaný, slušný zápas ve kterém jsme měli více štěstí.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - PEŠIČKA Lukáš (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.