4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Spáleného Poříčí


Branky


0

V souboji dvou B-týmů bez výraznějšího favorita byli nakonec štastnější domácí. Soupeře s Chlumčan přehráli vcelku jasně a odstartovali tak vítězně do sezóny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Úvodní minuty byly spíše opatrnější, týmy se osmělovaly až po prvních deseti minutách. V 15. minutě se 75 přihlížejících diváků dočkalo první branky v hostující síti. Postaral se o ní záložních domácích Ondřej Homolka. Poté následovala hlužší dvacetiminutovka kdy se hrálo spíše od vápna k vápnu. 38. minutě přišel druhý gól v bráně kterou strážil Michal Hůla, tentokrát z kopačky Jiřího Loudy. Do poločasu si hráči sokola ještě vylepšili výchozí pozici do druhé půlky a to když třetí branku obstaral Marek Hofman. Poločas tak jasně vyzněl pro Spálené Poříčí 3:0.

Vyrovnanější druhá půle

Hosté šli do druhé půle ze snahou otočit velmi nepříznivý výsledek. Namísto snížení však přišla čtvrtá branka v jejich sítí. Znovu se prosadil Ondřej Homolka. Domácí trenér tak dostal možnost vyzkoušet všechny náhradníky, které tak postupně poslal. Hra byla pak vyrovnaná ale už v né tak výrazném tempu. Ani jeden z týmů nedokázal skórovat a zápas tak skončil 4:0 pro Spálené Poříčí, které může oslavit nejen tříbodový start do sezóny ale také výborný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - R. Vaidiš [-] (65. R. Nolč [-] ) , J. Louda [-] , O. Bláha [-] , J. Tupý [-] , T. Tofl [-] (60. L. Hroněk [-] ) , M. Šesták [-] (70. K. Fehierpataky [-] ) , M. Krejčí [-] , O. Homolka [-] , M. Hofman [-] (80. V. Janoušek [-] ) , R. Bořík [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - K. Dolanský [-] (74. L. Vajai [-] ) , J. Vlček [-] , J. Janoušek [-] , T. Lachman [-] , D. Levora [-] , T. Fořt [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-] (41. D. Souček [-] )

ŽK: 25. J. Louda - 86. T. Fořt .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠLAJS David (N), CHLAD Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.