V. Brada 55.
1:2
(0:2)
38. L. Vebr
43. L. Vebr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov veze z těžkého terénu cenné tři body


Branky


55. V. Brada - 38. L. Vebr , 43. L. Vebr
0

Radkovice se zatím stále krčí u dna tabulky i přes to, že doma podávají kvalitní výkony a trápí každého kdo sem přijede. To Chotěšov po postupu zažívá povedenou sezónu, drží se v prostředku tabulky a má blíže k čelu než k sestupu. Zápas se hrál na těžkém terénu a nebylo to příliš o fotbale. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý závěr hostů

V úvodních minutách byl lepší domácí celek, který je přece jen zvyklí na své hřiště. Vytvořili si i několik nadějných pozic pro zakončení, žádné však nebylo natolik nebezpečné aby překonalo Weisse v bráně. Po patnácti minutách se hra už vyrovnala a hosté také ukázali, že umí zahrozit. Přesto se na první gól zápasu stále čekalo. Zlom přišel až v 38. minutě kdy Durkoš poslal výborný pas na Miloslava Karbána, ten balon potáhl po lajně a předložil ho do vápna nabíhajícímu Lukáši Vebrovi. Ten volil ránu pod břevno a otevřel skóre. Výborný závěr poločasu uzavřel Chotěšov v 43. minutě. Po rohovém kopu se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval opět Lukáš Verb a propálil vše, co mu stálo v cestě. Do šaten se odcházelo za stavu 0:2. 

Zvýšená snaha domácích

V druhém poločase přidaly Radkovice na obrátkách i důrazu a na hře to bylo znát. Byly více na balonu a přehrávaly hosty. V 55. minutě došlo ke zranění stopera hostů a ti tam museli přeskupit celou obranu. Hned po chvíli dokázali domácí využít rozhozené obrany a zásluhou Václava Brady snížili na 1:2. Za pár minut si už ale obrana Chotěšova sedla a útočnou snahu domácích dokázala zastavovat ještě před vápnem. Čím víc se blížil konec tím více se otevírala obrana Sparty a hosté toho využívali. Adam Kavka ale nedokázal proměnit ani jeden ze svých tří nájezdů na golmana. Zápas byl tedy dramatický až do posledních minut. Domácí už ale i přes velkou snahu nedokázali překonat Weisse. Hosté si tak odváží tři body za výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Nebudu moc hodnotit fotbal, protože to s fotbalem nemělo moc společné. Bylo to o bojovnosti o běhání a vydržet celý zápas se bránit útokům domácích, kteří jsou na to hřiště zvyklí. Nedalo se hrát po zemi, takže jsme nemohli hrát naší hru a chvíli jsme tápali. Ke konci poločasu se už nám alespoň trochu dařilo hrát kombinačně a dostat se do vedení. Druhý poločas domácí přidali na aktivitě i důrazu a přehrávali nás.Po zranění stopera jsme museli překopat celou obranu a úplně jsme vypadli z tempa. Ke konci zápasu jsme mohli pojistit vítězství ale nestalo se tak. Fotbal dneska plakal, ale máme tři důležité body."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
T. Šebesta [-] - P. Němec [-] , T. Kučera [-] (46. P. Vlček [-] ) , Z. Bultas [-] , T. Pánovec [-] , V. Brada [-] , D. Fiala [-] , J. Toman [-] (61. S. Tisot [-] ) , R. Chval [-] , M. Velich [-] , M. Březina [-]

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - L. Ondruš [-] , T. Brabec [-] (55. L. Calta [-] ) , Z. Hönig [-] , M. Brabec [-] - T. Veselý [-] , A. Kavka [-] , S. Durkoš [-] - V. Bednář [-] , M. Karban [-] , L. Vebr [-]

Hráči zápasu: L. Vebr .
Počet diváků: 19. Rozhodčí: Němec Michal - VEIT Karel (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.