4:1
(3:1)
40. J. Martínek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lepší tým vyhrál


Branky


5. T. Oulík , 18. M. Šneberk , 37. J. Trojánek , 51. M. Šneberk (p.) - 40. J. Martínek (p.)
0

Domácí vstupovali do zápasu podpořeni dvěma výhrami v řadě a další chtěli přidat proti Nepomuku. Ten minulé kolo sice prohrál, ale proti silnému Merklínu předvedl kvalitní výkon. Žinkovy měly většinu času více ze hry a výsledek tomu odpovídá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlí gól

Od prvních minut byl aktivnějším týmem domácí celek a první branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 5. minutě se prosadil Tomáš Oulík. Obrana hostů nepůsobila v tomto zápase příliš jistě a domácí borci ji neustále prověřovali. V 18. minutě byl rozdíl ve skóre už o dvě branky. Zasloužil se o to Miroslav Šneberk. Nepomuk se snažil směrem dopředu také něco vymyslet, většina akcí ale končila už před vápnem. Žinkovy pak dostaly výbornou možnost soupeři odskočit ještě víc. Zahrávaly pokutový kop. Střelec ale selhal. Zanedlouho však třetí branka přece jen přišla. Prosadil se Jiří Trojánek a s Nepomukem to nevypadalo dobře. Třetí branka jej naštěstí trochu probrala a ještě do poločasu bylo sníženo. Ve vápně byl faulován Miroslav Švec. Rozhodčí zapískal penaltu, k ní si stoupl Jindřich Martínek a upravil stav na 3:1. 

Pokračující převaha

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry, domácí tvořili hru a vytvářeli si šance. Hosté spíše čekali co bude. V 51. minutě fauloval Vokurka jednoho z útočníků a jelikož to bylo ve vápně sudí zapískal třetí penaltu v zápase. Exekuci si vzal na starost Miroslav Šneberk a bezpečně proměnil. Žinkovy měly i nadále příležitosti ke skórování, Pavel Wallenfels ale dělal co mohl aby udržel stav v přijatelné podobě. Do konce zápasu se už žádná sít nerozvlnila a domácí tak vyprovodili Nepomuk výsledkem 4:1. 



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Lepší tým tentokrát vyhrál. Chyby v prvním poločase pustily soupeře do tříbrankového vedení. Druhý poločas jsme úplně odešli. Soupeř zaslouženě vyhrál."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - T. Oulík [-] , J. Čengery [-] (53. J. Vokurka [-] ) , J. Trojánek [-] , D. Niemkiewicz [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] (69. J. Tykvart [-] ) , T. Hora [-] , M. Vokurka [-] , Š. Merhaut [-] , J. Doričák [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - P. Pavelka [-] , D. Šmíd [-] (66. J. Šmíd [-] ) , R. Jiránek [-] , V. Švec [-] , P. Osuský [-] (43. R. Mráz [-] ) , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , M. Březák [-] , V. Březák [-] , J. Vokurka [-]

ŽK: 28. T. Oulík , 66. M. Šneberk - 33. R. Jiránek , 75. J. Martínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - ŠRAIT František (N), BARAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.