Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice konečně zabraly


Branky


0

Málo kdo si před sezónou představoval, že adept na postup se bude takto trápit. Teď přijely ale Dobřany, které se s formou také nepotkaly. Byla to tak ideální možnost pro domácí jak se konečně odrazit k lepším výsledkům. Kasejovice podaly dobrý výkon a výsledková tabule na konci zápasu tomu odpovídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Od úvodních minut bylo cítit z domácích velké odhodlání zlomit smůlu z úvodu sezóny. Přišly i první šance, ale Lang si dokázal poradit. Fanoušci se přesto dočkali rychlé branky. V 8. minutě si na přihrávku od Trnky naběhl Karel Flandera a poslal Kasejovice do vedení. V dalších minutách měli i další šance. Ty se ale neujmuly. V 18. minutě se protáhl po pravé straně Václav Drnek až do válkého vápna a křižnou ranou pod břevno nedal brankáři šanci. Neuběhly ani tři minuty a radost v Kasejovicích poněkud opadla. Na konci akce stál Jaroslav Schovánek a snížil na 1:2. Zápas se tak zdramatizoval a domácí hráče mohlo hodně mrzet neproměňování šancí. Hra byla posléze poměrně vyrovnaná a několika nebezpečnými zakončeními na obou stranách. Kdžy už se poločas chýlil ke konci, přišla ještě jedna gólová akce. Na konci pohledné kombinační akce přihrál Flandera balon na Jana Šimůnka a ten vstřelil tzv. ,,gól do šatny". Poločas tak skončil 3:1. 

Pojištění vítězství

V druhém poločase domácí pokračovali v aktivitě a vcelku jasně přehrávali hosty. Ty ale důsledně bránili a dařilo se jim dlouho hrát bez další inkasované branky. Ta nakonec ale přišla v 63. minutě, kdy Šimůnek posunul balon na nejlepšího střelce domácích Škyrtu. Ten postupoval z úhlu sám na golmana, kterého následně překonal a upravil skóre na 4:1. Následovalo několik zahozených šancí Kasejovic. Deset minut po čtvrté brance přišlo definitivní rozhodnutí zápasu. Martin Škyrta, znovu po přihrávce od Šimůnka, poslal balon za záda Langa a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. v poslední čtvrthodince měli ještě domácí pár šancí přidat nějakou branku, žádnou z nich ale neproměnili a konečný stav tak byl 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): Po dlouhé době výkon, který mohl člověk kvitovat. Soupeře jsme přehrály, hra byla vcelku pohledná. V první půle jsme nevyužili nějaké šance. Ve druhém poločase jsme pokračovali v aktivitě a dvěma góly pojistili výsledek. Dnes bych pochválil celý tým za předvedený výkon."




Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
D. Kulík [-] - J. Kopáček [-] , M. Chára [-] - J. Mašek [-] , M. Škyrta [-] , J. Šimůnek [-] , J. Mašek [-] (80. T. Jakubčík [-] ) , V. Drnek [-] , M. Fiala [-] - K. Flandera [-] (75. V. Jakubčík [-] ) , P. Pružinec [-] (62. J. Vonášek [-] )

TJ Dobřany
K. Lang [-] - V. Bouček [-] , T. Kydlíček [-] , P. Mareš [-] , J. Mráček [-] (59. M. Jankech [-] ) , M. Bradáč [-] (4. O. Bouček [-] ) , O. Skála [-] , M. Opatrný [-] , J. Čimera [-] (80. M. Skřivan [-] ) , J. Schovánek [-] , M. Brožík [-]

ŽK: 47. J. Mašek , 55. P. Pružinec , 67. M. Chára - 87. M. Opatrný .
Hráči zápasu: M. Fiala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Adamec Václav - CHÁRA Zdeněk (N), NOVOTNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.