3:2p.
(1:0)
57. M. Švec (p.)
69. R. Jiránek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Kasejovicích


Branky


31. K. Flandera , 76. V. Drnek - 57. M. Švec (p.) , 69. R. Jiránek
0

Kasejovice čekají na vítězství už tři zápasy. Do sestavy se jim ale vrátit klíčový hráč sestavy Martin Škyrta a tak doufaly, že čekání utnou doma proti Nepomuku. Hosté minulé kolo doma prohráli s Chotěšovem a tak mají co napravovat. Áčko Nepomuku hrálo ve stejný čas, takže nastoupila čistě b-sestava. První poločas hosté pouze chodili a stav 1:0 pro ně byl velmi milosrdný. Ve druhé půlce Nepomuk zabral a zápas otočil. Domácí ale šťastně vyrovnali a došlo tak k dělbě bodů. Bod navíc zůstává doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká převaha domácích

Domácí od prvních minut na hřišti přehrávali soupeře a vytvářeli si velké množství šancí. Zdeněk Větrovec v bráně Nepomuku ale předváděl parádní výkon. Dlouho se tak hrálo bez branek. Až v 31. minutě přišla chyba stopera. Jeho malá domu byla příliš krátká, u balonu byl dříve Karel Flandera a nabídnutou šancí nepohdl. Domácí tak i přes velkou přehavu po poločase vedli jen 1:0.

Gólovější druhá půle

Hosté do druhé půle vystřídali hráče ze střed zálohy a hře to pomohlo. Hýřili pohybem a měli více balon na kopačkách. V 57. minutě byl ve vápně faulovám Jindřich Martínek a rozhodčí odpískal penaltu. K ní se postavil Miroslav Švec a bez problémů proměnil. Nepomuk vyrovnání nakoplo a vytvořil si další dvě slibné šance. V obou případech ale zakročil Svodoba a držel tak nerozhodný výsledek. V 69. minutě poslal Miroslav Švec balon na Václava Švece. Ten našel centrovaným balonem úplně osamoceného Radka Jiránka. Jeho hlavička byla nad síly Svobody a hráči hostů otočili vývoj zápasu. Kasejovice se ale nepoložily. Šťastného vyrovnání se dočkali v 76. minutě. K volnému přímému kopu z 35-ti metrů se postavil Václav Drnek a jeho centrovaný balon zapadl přesně pod břevno. V posledních minutách zápasu se už hrálo bez větších šancí a přišla tak řada na penalty.

Bod po domácí

V penaltové loterii nedokzali hosté rozhodnout a bod navíc tak nakonec získali domácí. 



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
Miroslav Švec (FK Nepomuk): "První poločas byl chodící fotbal v podání FK Nepomuk. Kdybychom o poločase prohrávali 4:0 nebylo by se čemu divit. Že byl stav jen 1:0 vděčíme golmanovi. Druhý poločas se zlepšil a začali jsme hrát fotbal. První gól jsme inkasovali po chybě obrany. Po vyrovnání z penalty jsme přehrávali domácí a vytvořili si několik šancí. Jedna se i podařila proměnit. Po devadesáti minutách jsme byli rádi za bod. Po průběhu penalt je ale škoda, že nemáme i ten druhý."



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - D. Fiala [-] , M. Chára [-] , J. Kopáček [-] - M. Škyrta [-] , J. Šimůnek [-] , M. Fiala [-] (59. K. Horal [-] ) , J. Mašek [-] , J. Mašek [-] - K. Flandera [-] (69. J. Chaloupka [-] ) , P. Pružinec [-] (41. V. Drnek [-] )

FK Nepomuk B
Z. Větrovec [-] - R. Jiránek [-] , V. Švec [-] , J. Růžička [-] (46. V. Semerád [-] ) , M. Lukeš [-] , P. Osuský [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , J. Vokurka [-] , M. Březák [-] (87. J. Junek [-] ) , R. Mráz [-] (62. M. Kepka [-] )

ŽK: 50. M. Škyrta , 77. J. Mašek , 89. J. Kopáček - 43. P. Osuský , 86. R. Jiránek , 89. M. Švec .
Hráči zápasu: P. Osuský .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - VODIČKA Jaroslav (N), VORÁČEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.