3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice po třech zápasech konečně vyhrály


Branky


52. T. Kutka (p.) , 64. J. Janeček , 83. T. Pánovec
0

Domácí už tři zápasy čekají na vítězství a krčí se na posledním místě tabulky. K zápasu do Radkovic dorazily předposlední Dobřany. Pro oba týmy tak šlo o velmi důležitý zápas. V prvním poločase čekali diváci na gól marně. V druhém už hráči Sparty spustili svůj gólostroj a smetli Dobřany třemi góly. Radkovice se tak odpoutaly ze dna tabulky. Hosté naopak spadli na dno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Oba týmy si vytvořily pár nadějných šancí. Žádnou ale nedotáhly až do konce. Hrál se bojovný fotbal s velkým množstvím osobních soubojů. Poločas skončil bez branek.

Góly hostů

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 52. minutě se dostal do zakončení Tomáš Kutka a domácí vedli. Z dalších dvanáct minut bylo v Radkovicích ještě veseleji. Na konci akce stál Jiří Janeček a nekompromisně zakončil. Dobřany se poté snažily zatlačit domácí před jejich vápno. Moc se to ale nedařilo a většina akcí končila ještě před zakončením.  Hosté otevírali obranu stále víc a víc. Domácí toho dokázali využít v 83. minutě. Do otevřené obrany se vřítil Tomáš Pánovec a rozhodl osud utkání. Sparta tak uhrála výsledek, od kterého se může odrazit k lepší zítřkům. 



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
T. Šebesta [-] - J. Toman [-] , P. Němec [-] , Z. Bultas [-] (46. D. Fiala [-] ) , T. Pánovec [-] , T. Kutka [-] , P. Vlček [-] (66. S. Tisot [-] ) , R. Chval [-] (55. J. Janeček [-] ) , M. Velich [-] , M. Březina [-] , K. Valenta [-]

TJ Dobřany
K. Lang [-] - J. Mráček [-] , M. Bradáč [-] , P. Trdlička [-] , T. Helus [-] , J. Rajt [-] (61. J. Kraus [-] ) , O. Skála [-] , M. Opatrný [-] , J. Čimera [-] , J. Schovánek [-] , M. Brožík [-]

ŽK: 40. P. Němec - 34. M. Opatrný , 52. M. Brožík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škoda Pavel - FRGAL Lukáš, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.