1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov zaskočil Nepomuk a odváží si tři body


Branky


0

Nepomuk měl na svém kontě deset bodů po pěti kolech a řadil se mezi silnější týmy soutěže. Chotěšov zatím dokazuje svou síli především doma kde ztratil pouze jeden bod. Venku už to tak slavné není, tam CHotěšov zatím nezískal ani bod. Favoritem zápasu tak měl být domící Nepomuk. Chotěšov zaskočil Nepomuk a v první půli dominoval. Ve druhé půli se hra srovnala ale Nepomuk už na body nedosáhl. Chotěšov zaslouženě veze první body z hřiště soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak hostů

V prvních deseti minutách hosté zatlačili domácí na jejich půlku a témeř jim nepůjčili balon. Postupem času se dostávali i do zajímavých příležitostí ale opět doplatili na malý důraz v zakončení. Na gól se tak čekalo až do 25. minuty. Na krásnou přihrávku mezi obránce si naběhl Miloslav Karbán a postupoval sám na Wallenfelse. Křižnou ranou po zemi ho překonal a poslal Chotěšov do vedení. I v dalších minutách byl na balonu hlavně tým hostí. Žádný gól už ale ani na jedné straně nepadl a poločas rozhodla jediná branka Karbana.

Zlepšený výkon domácích

Domácí si v šatně řekli, že takle to nepůjde a v druhém poločase zabrali. Byli to ale opět hosté kdo udeřil. Po deseti minutách druhé půle dostal znovu Miloslav Karban balon mezi obránce a šel sám na golmana. Tentokrát zvolil polovysokou ránu k pravé tyči a přidal svou druhou branku. Domácí více otevřeli hru a měli optickou převahu. Dokázali z toho vytěžit i nějaké šance ale Jan Weiss byl pozorný a nepřipustil snížení. Hosté využívaji okýnek v obraně Nepomuku a podnikali rychlé protiútoky. V koncovce ale chyběl opět důraz a třetí gól tak nepřidali. V posledních deseti minutách přikovali domácí Chotěšov před jejich vápno a bušili do nich. V 86. minutě přišla jiskřička naděje pro Nepomuk. Jiří Slach obešel obránce na polovidě soupeře a naservíroval balon Petru Pavelkovi. Ten si v zakončení poradil zkušeně a snížil. I přes velkou snahu se domácí na nic velkého už nezmohli a prohráli doma s Chotěšovem. Ten tak v tabulce přeskočil svého soupeře.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Jiří Slach (hráč FK Nepomuk): "Zápas se nám úplně nepovedl. Soupeř chtěl víc alespoň běhat. U nás to nějaký hráči pojali jako procházku. Musíme se z toho poučit pro příště. Co k tomu říct. Mohli jsme dát nějaké góly, ale také jsme mohli inkasovat. Nakonec jsme se shodli, že soupeř vyhrát zaslouženě.

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Musím říct, že výsledek je překvapení asi pro všechny. Od začátku jsme byli lepší. Prvních deset minut jsme Nepomuk nepustili vůbec na naší půlku.Čekalo se, kdy přijde tlak domácích, ale ono to bylo až do konce poločasu pod naší kontrolou. Ze šancí jsme ale bohužel proměnili jen jednu. V druhém poločase se soupeř zlepšil. Víc ale otvíral hru a nám se dařilo útočit do otevřené obrany. Bohužel nám chyběl větší důraz v koncovce. Velká spokojenost."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - P. Pavelka [-] , R. Jiránek [-] , V. Švec [-] , M. Lukeš [-] (65. J. Junek [-] ) , J. Slach [-] , P. Osuský [-] , R. Mráz [-] , D. Šmíd [-] (46. M. Viktora [-] ) , Z. Větrovec [-] , V. Semerád [-] (78. F. Šlehubr [-] )

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , L. Calta [-] - L. Ondruš [-] (78. A. Carlan [-] ) , M. Vítek [-] , S. Durkoš [-] , L. Vebr [-] - V. Bednář [-] , M. Karban [-] (88. J. Ondruš [-] )

ŽK: 27. P. Osuský , 45. Z. Větrovec - 38. L. Vebr , 66. L. Calta .
Hráči zápasu: J. Weiss .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Škoda Pavel - ZAJÍC Lukáš (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.