Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy si doma poradily s Kasejovicemi


Branky


0

Oba týmy minulý rok figurovaly na čele tabulky a s podobnými ambicemi šly i do této sezóny. Žinkovy ale za pět kol vybojovaly jen šest bodů a určitě se nemohliy chlubit bůh ví jak dobrou formou. Kasejovice jsou na tom naprosto stejně. Byl to tak souboj dvou týmů, kteřé potřebují zabrat. Zápas byl nakonec vcelku jednoznačný, domácí soupeře přehrávali a všechny tři body tak zaslouženě zůstali doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólový poločas

Domácím se od prvotních minut dařilo hrát svou kombinační hru. Získavali tak územní převahu a dostávali se i do velkého počtu šancí. Koncovka ovšem vázla, nebo skvěle zakročil Michal Svoboda v bráně Kasejovic. Hosté za celý první poločas téměř neohrozili brankáře domácích. Pomalu se chýlil poločas ke konci a vypadalo to, že Kasejovice bezgólový stav udrží, přišla ale 42. minuta. V té se povedenou individuální akcí blískl David Niemkiewicz, následovala přihrávka na osamoceného Štefana Merhauta. Ten z hranice velkého vápna zamířil přesně k tyči. Před poločasem se tak domácí zaslouženě dostali do vedení. 

Pokus o drama

Druhý poločas začal obdobně. Žinkovy měly územní i střeleckou převahu. Gól ale nakonec přišel na druhé straně. Z druhé střely hostů na branku dokázal vyrovnat Patrik Pružinec. Zápas tak získal novou zápletku. Domácí se ale nenechali zaskočit a zatlačili Kasejovice. Dlouho se jim ale nedařilo strhnout vedení opět na svopi stranu, a to i přes velké množství zakončení. Zlom přišel až v 75. minutě, Tomáš Oulík si narazil se spoluhráčem a postupoval sám na golmana. V zakončení si poradil a vrátil vedení Žinkovům. Za dalších pět minut přišel nákop dopředu, vyhraný hlavičkový souboj při kterém se balon dostal až za záda obránců kam si naběhl Štefan Merhaut. V souboji se Svobodou si poradil a ranou pozemi k tyči uklidnil domácí fanoušky. Mimochodem těch na zápas dorazili 123, což je krásné číslo. I oni tak mohli po závěrečném hvizdu rozhodčího oslavit nejen tři body, ale také velmi kvalitní výkon. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Byla to jako noc a den oproti minulému zápasu. Tým podal vynikající výkon, kombinačně jsme je přehrávali a celý zápas jsme byli lepší. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě."




Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Trojánek [-] , J. Čengery [-] (85. V. Tříska [-] ) , T. Oulík [-] , Š. Merhaut [-] , D. Niemkiewicz [-] , R. Liška [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] (84. J. Čmelínský [-] ) , T. Hora [-] , J. Doričák [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , J. Kopáček [-] , D. Fiala [-] , T. Jakubčík [-] - V. Drnek [-] , J. Šimůnek [-] , J. Mašek [-] , J. Mašek [-] - P. Pružinec [-] , J. Chaloupka [-]

ŽK: 85. Š. Merhaut .
Hráči zápasu: Š. Merhaut .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Němec Michal - ŠRAIT František (N), DARDA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.