2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 10:15

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov potvrdil svou sílu v domácím prostředí


Branky


0

Chotěšov v úvodu soutěže dokazuje, že na svém hřišti je velmi silný. Určitě to chtěl potvrdil i proti Žinkovům. Ty měli na svém kontě šest bodů, ale vzhledem k tomu o jak kvalitní mužstvo jde, tak to určitě není dostačující počet. V zápase na podmáčeném terénu měli nakonec více fyzických sil domácí a pozdním gólem rozhodli, že tři body zůstanou doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Domácí chtěli vstoupit do zápasu aktivně. Příliš se jim to ale nedařilo a z kraje zápasu tak měli převahu hosté. Chotěšov na to zareagoval vysunutím napadání až na polovinu soupeře. V 14. minutě zahrávali domácí standartku. Na tu si naběhl Vilém Bednář a hlavou poslal svůj tým do vedení. Chotěšov ale v eufórii trochu polevil v koncentrovanosti a Žinkovy toho využily. Krásnou kombinační akcí na jeden dotek vyšachovaly soupeře a Miroslav Vokurka si v zakončení zkušeně poradil. Vdalších minutách byla hra vyrovnaná a bez větších šancí. Vzhledem k podmáčenému trávníku to byl spíše boj ve středu hřiště. Na konci poločasu ale měli domácí velkou šanci jít opět do vedení. Jejich útočník postupoval sám na golmana. Kripner si však s jeho pokusem poradil. Do šaten se tak šloza stavu 1:1.

Fyzická převaha domácích

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří vypadali, že mají více fyzických sil. Po fotbalové stránce to byl vyrovnaný poločas. Postupem času ale hosté ztráceli síly a domácí je přehrávali. Žádné šance ale k vidění nebyli. Až v 87. minutě se dokázal prosadit domácí Eret a zajistil tak tři body pro Chotěšov. Chotěšov tak ze tří domácích zápasů má osm bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Jsem rád, že jsme fotbalově drželi krok s kvalitním soupeřem. Navíc v druhém poločase jsme neodpadli a fyzicky přehráli Žinkovy. S výsledkem i výkonem panuje velká spokojenost."

TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Podali jsme špatný výkon a prohráli jsme zaslouženě. Kdybychom předvedli alespoň polovinu výkonu jako proti Radkovicím, tak bychom vyhráli. Ale nepodali a nezasloužili jsme si vyhrát."



Sestavy


TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] , L. Calta [-] - A. Kavka [-] (83. P. Eret [-] ) , M. Vítek [-] , S. Durkoš [-] , L. Vebr [-] - M. Karban [-] (73. M. Brabec [-] ) , V. Bednář [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - M. Vokurka [-] , J. Trojánek [-] (86. T. Oulík [-] ) , Š. Merhaut [-] , D. Niemkiewicz [-] , R. Liška [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] , J. Tykvart [-] (46. J. Čengery [-] ) , T. Hora [-] , J. Doričák [-]

ŽK: 39. Z. Hönig , 80. V. Bednář - 66. J. Doričák , 68. R. Liška , 87. M. Vokurka , 87. T. Hora .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - JANOUŠEK Pavel, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.