1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný výkon Nepomuku


Branky


48. P. Polívka - 37. J. Slach , 45. V. Švec , 52. J. Slach , 73. J. Slach
0

Další zápas který neměl jasného favorita. O to zajímavější podívaná nás mohla čekat. Zápasu nic nechybělo, pěkné branky, hezké akce, hattrick i červená karta. Úvodní vítězství v sezóně nakonec slavili hosté vcelku jednoznačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný start

Do úvodních minut šly oba týmy s cílem neinkasovat jako první. O kousek aktivnější byli nejspíše domácí. Vytvořili si i první šance, žadná z nich si však cestu do branky strážené Pavlem Wallenfelsem nenašla. Hosté naopak sázeli na brejky, dva z nich zakončoval Miroslav Švec povedenými střelamy. Karel Lang v bráně Dobřan se ovšem vyznamenal. V 37. minutě však brankář domácích špatně rozehrál a Jiří Slach nabídnutou šancí nepohrdl a poslal Nepomuk do vedení. Když už se čekalo na poločasový hvizd sudího, sebral Václav Švec balon na pravé straně hřiště a po lajně prošel až na hranici vápna, odtamtud přesně zamířil na bližší tyč a dál Dobřanům ukázkový gól do šatny.

Dokončený hattrick

Domácí si v šatně řekli, že takhle by to nešlo a do druhé půle vstoupili aktivněji. A už po třech minutách to přineslo ovoce. Patrik Polívka utekl všem obráncům a tváří v tvář brankáři zachoval chladnou hlavu s poslal míč podél něj. Radost domácích však dlouho nevydržela, v 52. minutě byl na konci pěkné kombinační akce znovu Jiří Slach, brankáři udělal kličku a v poklidu skóroval do odkryté svatině. Poté přišla část kdy se Dobřany pokoušely si vytvořit tlak. Ovšem bez většího úspěchu. A tak přišla třetí rána od Jiřího Slacha, kdy po krásné akci jen doklepával do prázdné brány. Do konce zápasu přišli ještě dve situace které stojí za povšimnutí. Jedna z nich bylo vyloučení hráče hostů. Pak přišla věc která se jen tak nevidí, nakrátko rozehraná penalta. Domácí obránci byli ale pozorní a před dobíhajícím Miroslavem Švecem stihli odklidit míč do bezpečí. Nepomuk si tak odvezl všechny body za přesvědčivou výhru 1:4.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
Miroslav Švec (trenér, hráč Nepomuku): "Nečekal jsem tak hladký průběh. Chybělo nám pár lidí ale nebylo to znát. Soupeř měl mladý tým, přehráli jsme je zkušeností."



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - J. Mráček [-] , M. Bradáč [-] , J. Čimera [-] (61. O. Skála [-] ) , P. Trdlička [-] , P. Polívka [-] , T. Kydlíček [-] , J. Schovánek [-] (13. T. Helus [-] ) , M. Skřivan [-] , M. Opatrný [-] , L. Jílovec [-] (76. O. Podhadský [-] )

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - V. Švec [-] , M. Lukeš [-] , J. Slach [-] , P. Osuský [-] , M. Baran [-] (71. M. Viktora [-] ) , M. Švec [-] , V. Janoch [-] (46. Z. Větrovec [-] ) , V. Březák [-] , J. Růžička [-] , R. Jiránek [-]

ŽK: 40. M. Opatrný , 56. M. Skřivan , 82. K. Lang - 58. M. Lukeš , 88. R. Jiránek . ČK: 82. M. Lukeš .
Hráči zápasu: P. Osuský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - RAJT Jaroslav (N), BARAN Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.