Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní stavby si doma poradily s Dýšinou 4:1


Branky


0

Vítězství Vodníků proti Dýšině bylo tipováno pro domácí mužstvo. Vodní stavby předtuchy našich tipérů vyplnili a připisují si tak další tři body do tabulky. Momentálně se tak dělí o první místo s Unionem, který je na tom lépe pouze v kompletním skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ukázali kvalitu

Do první půle vyšli aktivněji hráči Vodních staveb. V domácím prostředí předvádějí stabilně velmi dobré výkony, navíc si mohli být jisti svým postavením v tabulce. Bylo k vidění několik šancí. Poprvé v utkání rozvlnil síť Dýšiny Václav Kolář, který otevřel gólový zápis v 10. minutě na 1:0. Následovalo několik šancí na obou stranách, více však ze hry dokazovali hráči Vodníků. Navíc od 30. minuty hráli pouze proti 10 hostujícím hráčům. Jiří Mužík totiž dostal červenou kartu za faul při jasné šanci domácího týmu a byl poslán do šaten. Zbytek poločasu si Vodníci s přehledem udrželi, předvedli ještě několik šancí. Z aktivity sice domácí upustili, deset hráčů Dýšiny ale nedokázalo v první půli skórovat, takže do šaten oba celky vcházely za jednobrankového vedení domácích.

Vodní stavby si pojistily vítězství, Dýšina odvrátila vstřelenou nulu

Bylo vidět, že hráči Dýšiny si v deseti, proti tabulkově silnějšímu soupeři, už tolik nevěří. Druhá půle byla znovu spíše pod taktovkou Vodníků, kteří vstřelili další branku v 59.minutě, po kombinační akci se trefoval Petr Hrdlička, a podruhé tak poslal míč za záda gólmana Fialy – 2:0. Dýšina se poté herně mírně zvedla a vytěžila ze svých šancí i gól, kterým dal Vlastimil Totzauer jakousi šanci hostům na vyrovnání – 2:1. Martin Dvorský, brankář Vodních staveb, ale míč zpoza svých zad lovil v tomto utkání naposledy. Jeho tým navíc dokázal svoje vedení zvýšit – v 80. minutě zvyšoval na 3:1 Jiří Egermajer a v 89. minutě se trefil Jiří Haišman4:1. Vodní stavby tak z domácího utkání přináší znovu tři body a jsou tak doma bez ztráty. Dýšina se se čtyřmi body usadila na desátém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
TJ Vodní stavby Plzeň: Předvedli jsme dobrý výkon a připisujeme si zasloužené body. Soupeř, kdyby nebylo červené karty, měl šancí dost, v deseti mužích jsme ale měli lehčí práci s kontrolováním výsledku.




Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - J. Haišman [-] , J. Egermajer [-] , M. Novák [-] - T. Sýkora [-] , T. Bláha [-] (46. D. Štec [-] ) , V. Kolář [-] , M. Lochman [-] - P. Hrdlička [-] , P. Marek [-] - Z. Wočadlo [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] , R. Hrdina [-] (46. F. Vetešník [-] ) , K. Soukup [-] , V. Nový [-] , J. Šesták [-] , J. Mužík [-] - J. Špánek [-] , V. Muzika [-] , V. Totzauer [-] - J. Šesták [-] (46. P. Bruj [-] )

ŽK: 55. T. Sýkora - 78. J. Fiala . ČK: 30. J. Mužík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - HURT Jiří (N), VODVÁŘKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.