Úvod utkání domácí nezvládli, zbraně však nesložili


Branky


0

Přestože měli na začátku druhého poločasu "chmelaři" dvoubrankové vedení na své straně, tři body si nakonec neodvezli. Domácí Lány nakonec vybojovaly penaltový rostřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již ve druhé minutě domácí prohrávali, kdy po centrovaném míči dokázal Jůna hlavou umístit na zadní tyč lánské branky. Obranná řada se nedokázala zformormovat ani po této chybě a trest přišel v 5. minutě. Na 0:2 zvýšil vedení Mutějovic Bradáč. Domácím se podařila hra uklidnit a ve 27. minutě snížil Reichl na 1:2. Tlak Lánští nepovolili do konce poločasu.

 

 

V 51. minutě přišlo po hrubce domácího předstopera navýšení Mutějovic. Ten namazal míč před vápnem osamocenému Sajnerovi, který v klidu zakončil na 1:3. Přesto domácí zbraně nesložili a v 62. minutě se podařilo Mocsonokymu snížit na 2:3 pěkným doklepnutím do prázdné branky.

 

 

Tlak vrcholil a po útočném brejku srovnal domácí Rybář po přesné přihrávce kolegy Reichla. Na konci utkání už bylo jen pár napínavých chvil, ale na konečný stav 3:3 to nemělo vliv.

 

 

Penaltový rostřel zvládli lépe hosté z Mutějovic.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka: "Začátek utkání jsme absolutně nezvládli. Prognózy a psychika hráčů nebyly příznivé, ale hra se nám podařila uklidnit. Ovoce nám přinesl až tlak v 27. minutě, kdy se podařilo skórovat Reichlovi. Tlak jsme nepovolili až do poločasu. Druhý poločas byl malinko napjatý, hosté se začali strachovat o ztrátu vedení. Zbraně jsme nesložili ani po navýšení hostů na 1:3 a síly ještě zbývaly. Začali jsme hrát a když Mutějovičtí mysleli, že zápas už je jasně rozhodnut, pravda byla omylem. Penaltový rozstřel jsme bohužel nezvládli. Na Lánech zůstalo pouze po bodu. I tento týden znovu oceňuji bojovnost a vytrvalost týmu."

TJ FK Chmel Mutějovice
Jan Křikava: "Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a již v 5. minutě vedli o dvě branky. Vedení nás trochu ukolebalo a pak jsme přestali hrát to, co na začátku utkání. Za stavu 3:1 jsme si mysleli, že je vyhráno. Špatně jsme bránili a domácí vyrovnali. Musíme se zaměřit na bránění celého týmu, v tom vidím nedostatky, dostáváme moc gólů."



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - M. Rajgl [-] , M. Humr [-] (63. J. Krátký [-] ) , J. Loskot [-] - I. Rybář [-] , Č. Dolák [-] , L. Mocsonoky [-] , J. Matějka [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-] , L. Švolba [-]

TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - L. Roubík [-] , T. Roubík [-] , V. Beránek [-] , T. Čuda [-] (73. R. Sattler [-] ) , P. Sajner [-] , M. Bradáč [-] , J. Křikava [-] , L. Kapoun [-] , J. Jůna [-] , M. Rosa [-] (62. J. Melč [-] )

ŽK: 83. M. Rajgl - 83. L. Roubík , 86. J. Křikava .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUČERA Jiří - TITLBACH Marek, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.