Olešnou v cestě za výhrou nezabrzdila ani nekompletní sestava


Branky


16. L. Majba
0

K poslednímu venkovnímu utkání jela Olešná na hřiště Kolešovic. Domácí nedokázali vstřelit do Fiedlerovy svatyně ani jeden gól a tak si vydřené tři body odvezli Olešenští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z různých důvodů chyběli R.Polášek, Helebrant, J.Procházka, Ličman, Pakši, Ivančík, T.Procházka, Jiránek a Kandler. I tak se podařilo hosutjícímu celku postavit jedenáctku, která úspěšně zvládla náročný duel na silně podmáčeném terénu. První střelecký pokus měli na svědomí domácí ve 3. minutě, ale míč skončil vysoko nad brankou Olešné. Nepovedl se ani trestný kop T.Vodrážky na druhé straně, když kanonýr Olešné v 9. minutě podklouzl a míč letěl metr mimo levou tyč.

 

Ve 13. minutě si na Vodrážkův rohový kop naskočil Hlavsa a hlavou mířil těsně nad břevno. O tři minuty později po dalším rohovém kopu T.Vodrážky zůstal ve vápně trestuhodně volný Majba a ten přesným volejem levačkou poslal celek hostů do vedení, když míč skončil v pravé šibenici, 0:1. Ve 21. minutě mohli domácí vyrovnat, ale střela jednoho z útočníků skončila o milimetry nad brankou. Ve 33. minutě poslal T.Vodrážka střílený centr před branku domácích, ale Majba trefil halfvolejem jen dobře postaveného Herinka. A jelikož se střelecky neurodilo ani u hostující branky, šlo se do kabin za nejtěsnějšího vedení Olešné.

 

Do druhé půle vtrhli domácí jako lavina a snaha po vstřeleném gólu byla zcela patrná. Ve 49. minutě prolétl obranou hostů Roubík, udělal kličku i Fiedlerovi, ale trefil jen levou tyč odkryté branky. V 51. minutě stejného hráče vychytal skvělým zákrokem Fiedler. Tým Olešné hrozil jen ojedinělými protiútoky, které táhl nejčastěji Majba, ale do střeleckých pozic se nedostávali. Kolešovičtí nedokázali srovnat ani, když před brankou vznikl obrovský závar, který ukončil rázným odkopnutím M.Vodrážka.

 

V 62. minutě narazil P.Telvák T.Vodrážkovi a jeho dělovka skončila v ochranné síti za brankou. V 71. minutě měli domácí další obrovskou šanci, ale hlavičkující Roubík poslal míč podél celé brankové čáry sice mimo dosah Fiedlera, ale i mimo levou tyč. Chvíli na to se stejný hráč při sprintu zranil a musel střídat. Nebezpečí domácích bylo otupeno a navíc jej v 80. minutě zcela nesmyslným a likvidačním zákrokem zezadu na Majbu poslal k bodu mrazu Barthel. Zcela po zásluze viděl červenou kartu.

 

Domácí se sice i v deseti rvali o vyrovnání, ale nakopávané míče s přehledem odklízela obrana a prošlé likvidoval pozorný Fiedler. Tři minuty před koncem mohl výhru pečetit Bělohradský, kterého vyslal do úniku M.Polášek, ale domácí obránci jej na hranici šestnáctky doběhli a o šanci jej připravili. Závěr zápasu si celek Olešné proti oslabenému soupeři pohlídal a odvezl si z Kolešovic doslova vydřené tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
Miloslav Doležal: "Celý týden jsme s F.Itnerem věděli, že bude obrovský problém se složením týmu, sháněli jsme lidi kde se dalo a přesto ještě 2 hodiny před zápasem nás nebylo ani 11. Nakonec mužstvo předvedlo nejbojovnější výkon podzimu a doslova vydřelo na rozbahněném hřišti zlaté 3 body. Chci všem, kteří byli dnes schopni nastoupit poděkovat za odmakaný zápas. Nutno podotknout, že zejména ve druhé půli při nás stálo i štěstí."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brda Jan - TICHÝ Martin, SOSNA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.