3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj z opačných konců tabulky rozuzlily až penalty


Branky


0

Souboj mezi Berany a Ohnivci, byl zajímavý jednou maličkostí. Městečko jako vedoucí tým OP nastoupil proti domácím Beranům, kterým se v této sezóně nedaří a tak se utápějí na posledním místě tabulky. Zápas byl podle papírové formy jednoznačný, ale na hřišti bylo vše úplně jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili městecké hráče aktivní bojovnou hrou. První minuty patřili hostům, měli dvě až tři vyložené šance, které se jim nepodařily proměnit. Senomatští tak cítili příležitost. Také se jí chytili a první branku zápasu vstřelili navzdory oficiálnímu zápisu právě domácí. Po skrumáži ve vápně se hlavou prosadil Špidra.

 

Pár minut poté Městečko vybojovalo slibnou šanci před vápnem Senomat, kde si postavil míč na standardní situaci P.Šnídl. Nekompromisně obstřelil zeď a dal vyrovnávací gól na 1:1. Před koncem poločasu udělal vítr v městecké obraně Mácha, který nenápadnou střelou z lajny dal vedoucí gól. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1 pro Berany.

 

Po přestávce se Městečtí snažili o zvrat zápasu a vyrovnávací branka na sebe nenechala dlouho čekat. Opět se trefil P.Šníd a bylo vyrovnáno na 2:2. Druhý poločas byl ve znamení ohnivců, ale v zakončení nebyl klid.

 

Utkání tak dospělo až do penaltového rozstřelu. Penalty se lépe povedly Senomatským, kde jasným výsledkem 4:2 uhájili dva body.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - F. Štědronský [-] , R. Hůla [-] , A. Polcar [-] , M. Karnold [-] , R. Trešl [-] (87. M. Sailer [-] ) , M. Špidra [-] , Z. Eichler [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , L. Mácha [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Chládek [-] , O. Kučera [-] (46. J. Šnídl [-] ) , J. Kučera [-] , T. Heger [-] , D. Jun [-] (10. P. Šnídl [-] ) , J. Loder [-] - J. Hadrava [-] , J. Urban [-] , P. Makarský [-] (70. M. Hajný [-] ) - - V. Prokop [-]

ŽK: 53. Z. Eichler , 73. M. Karnold , 74. J. Kodeš - 87. J. Šnídl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ŠVÁCHA Josef, AKSAMIT, PAEDR. Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.