Napínavé utkání dokázali ukopat ve svůj prospěch domácí. Loňský mistr ztrácí na první Městečko už propastných devět bodů


Branky


23. M. Krejčí (p.) , 28. P. Holeček , 34. M. Večěřa , 45. K. Hrubý , 51. M. Krejčí (p.) - 6. S. Rous , 9. J. Číhař , 42. J. Číhař , 64. Z. Špimr
0

Souboj mezi týmy z vrchu tabulky byl dle papírových předkladů vyrovnaný. Olympie se ale nakonec ze hřiště Kněževse vracela do Rakovníka bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 6. minutě poslal Koch balón za obranu, Rous zasekl obránci a o tyč vstřelil míč do branky, 0:1. O tři minuty později přidal druhý gól Číhař. Křováček poslal míč přes vápno, který se dostal až k zmiňovanému kanonýrovi, který zasekl a vystřelil na zadní tyč.

 

Na 1:2 snížili domácí po penaltě ve 23. minutě, kterou proměnil Krejčí. Za dalších pět minut bylo srovnáno na 2:2. Večeřa běžel s Holečkem na jednoho obránce a po nahrávce prvního jmenovaného Holeček obstřelil gólman.

 

Ve 34. minutě se Kněževes dostala do vedení, když Číhař křižným balónem do vápna hledal Hanycha a míč se odrazil k připravenému Večeřovi, ten nezaváhal, 3:2. To však netrvalo dlouho a bylo opět srovnáno. Rous nahrál Číhařovi, který obešel stopera hostů a na zadní tyč obstřelil Lennera.

 

V poslední minutě prvního poločasu ještě upravil skóre na 4:3 Hrubý. K rohovému kopu se postavil Hanych, našel Hrubýho a ten hlavou uklidil míč do svatyně Olympie.

 

Pár minut po začátku druhé pětačtyřicetiminutovky navýšil vedení po úspěšné vstřelené penaltě Krejčí. V 64. minutě hosté dokázali snížit na 5:4, poté co Rous obešel obránce a připravil před prázdnou branku balón pro Špimra, který ho uklidil z malého vápna za záda Lennera.

 

V 68. měli výhodu penaltového kopu také hosté, ale kanonýr Číhař ji neproměnil.  Olympie pak trestuhodně pohrdla vyloženými šancemi, když dvakrát Číhař ani Topinka nebyli schopni dostat míč za záda domácího Lennera. V nervózním závěru se Kněževsi podařilo těsnou výhru udržet a i nadále jí patří druhé místo. Naopak Olympie po další prohře s týmem ze špičky tabulky ztrácí na vedoucí Městečko už devět bodů.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - T. Sejpka [-] , P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] (81. M. Miksa [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , R. Čihař [-] (90. M. Vršecký [-] ) , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

Olympie Rakovník
B. Koch [-] - R. Topinka [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , S. Rous [-] , R. Kolář [-] , T. Koch [-] , Z. Špimr [-] , V. Eck [-] , Z. Křováček [-] (65. M. Karnafel [-] ) , M. Němec [-]

ŽK: 20. T. Sejpka , 33. P. Čihař , 68. L. Lenner , 68. M. Večěřa , 89. J. Hanych - 18. Z. Křováček , 32. M. Němec , 50. J. Číhař . ČK: 55. K. Hrubý , 89. J. Hanych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUČERA Jiří - AKSAMIT, PAEDR. Miroslav, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.