Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lvi si přijeli do Mutějovic pro debakl


Branky


0

Dopolední utkání na hřišti v Mutějovicích se hostujícímu celku z Kolešovic vyloženě nevydařilo. Odjížděli domu s pořádnou náloží inkasovaných branek do svatyně Herinka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha "chmelařů" byla již od začátku znatelná. Kolešovičtí přijeli v poslepované sestavě a sešli se pouze v jedenácti. Ve 4. minutě domácí vedli o dva góly, které zařídil Sajner. Pět minut poté zvýšil Bradáč na 3:0

 

O další dva góly se postaral Staněk a do konce poločasu ještě přidali branku L. Roubík a Frühauf. Během první půle působili hosté po právu odevzdaně. Do šaten se šlo za sedmigólové převahy Mutějovic.

 

Po lehkém zaváhání ze začátku druhého poločasu hosté snížili skóre o jeden gól, kdy Stiska obloučkem z velkého vápna překopl domácího gólmana, 7:1. Poté už byla hra opět v režii Mutějovických. Další pojistné góly přidali L. Roubík v 60. minutě a o dvě minuty později si zkompletoval hattrick Staněk, 9:1.

 

V 70. minutě Čuda nekompromisně zakončil přesnou střelou ve vápně soupeře po přihrávce L. Roubíka, 10:1. Konečné skóre uzavřel již zmiňovaný L. Roubík, který přizemní technickou střelou umístil míč k tyči branky Aleše Herinka. Domácí se tak po jedenácti vstřelených gólech zaslouženě radovali z vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


TJ FK Chmel Mutějovice
Jan Křikava: "Poprvé jsme sešli v plné sestavě a bylo to na hřišti znát. Soupeře jsme nepustili do hry a utkání jednoznačně dominovali. Musím kluky pochválit, že ani za rozhodnutého stavu nepolevili v koncentraci."




Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - O. Frühauf [-] , L. Roubík [-] , M. Staněk [-] (75. J. Borský [-] ) , R. Sattler [-] , P. Sajner [-] , T. Roubík [-] , J. Křikava [-] (46. M. Rosa [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Jůna [-] (66. V. Procházka [-] ) , M. Bradáč [-] (62. T. Čuda [-] )

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Herink [-] , J. Polánek [-] , P. Matějovský [-] , M. Stiska [-] , M. Houška [-] , M. Štícha [-] , J. Holeček [-] , P. Hrubý [-] , J. Kovář [-] , M. Holeček [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.