Souboj prvního s druhým nabídl až překvapivě jednoznačnou partii


Branky


0

Do Městečka přijel v sobotu úřadující okresní šampion - Olympie Rakovník. Hosté nastoupili ve zdecimované sestavě a papírový šlágr kola si diváci určitě představovali jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi domácím Ohnivcem, který se usídlil na první příčce tabulky a ostříleným týmem Olympie Rakovník, který hájííl druhý flek, měl náboj od prvních minut. Terén byl těžký pro oba týmy, výhodu měli Městečtí, jelikož prostředí domacího hřiště bylo znát. Olympie jako nejstarší tým okresní soutěže byl po celé utkání ve všem o krůček později a tak se zápas vyvíjel ve prospěch domácích. Už v 9. minutě skoroval kapitán domacích J.Uban. Městečtí si zápas korigovali ve svůj prospěch, kdy ve 43. minutě navýšil na 2:0 M.Hajný. 

 

Po prvním poločase bylo znát na hostujícím týmu, že chce zápas zvrátit, ale to domácí nechtěli připustit. A tak navýšili skóre opět Hajným ve 49. minutě, pro Olympii to byl nejspíše poslední hřebíček do rakve. Jelikož v 53. minutě vstřelil čtvrtý gól nejlepší kanonýr okresu P.Šnídl a bylo po zápase. Městečtí měli ještě pár nebezpečných šancí, ale už do konce zápasu neskórovali.

 

Olympie po celé utkání tahala za kratší konec a to vyústilo i jejich počtem střel na bránu. Na brankáře domácích šly dvě střely za celý 90 minut. Týmy se tedy rozešly jednoznačným výsledkem 4:0. V zápase vzpáli i několikrát emoce mezi domácí obranou a hostujícími útočníky. Ale vše bylo po utkání zapomenuto a po zápasový program se již nesl v přátelském duchu.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Loder [-] (67. D. Jun [-] ) , J. Chládek [-] , J. Šnídl [-] (79. O. Kučera [-] ) , T. Heger [-] - J. Hadrava [-] , J. Urban [-] , V. Prokop [-] , P. Baba-Musah [-] (85. J. Ryba [-] ) - P. Šnídl [-] , M. Hajný [-]

Olympie Rakovník
B. Koch [-] - Z. Špimr [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , S. Rous [-] , M. Karnafel [-] (46. R. Kolář [-] ) , T. Koch [-] , V. Eck [-] , M. Havel [-] , M. Němec [-] , P. Klátil [-]

ŽK: 7. T. Heger - 44. P. Klátil .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.