4:1
(3:0)
75. J. Číhař (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Už v týdnu jsem byl presvědčen, že nad Olympií vyhrajeme, komentuje pro mnohé překvapivou porážku favorita Jan Křikava


Branky


24. M. Rosa , 42. M. Staněk , 45. M. Staněk , 56. M. Bradáč - 75. J. Číhař (p.)
0

Kdo očekával snadnou výhru rakovnické Olympie, která zavítala do Mutějovic, ten se mýlil.  Chmelaři proti Olympii jednoznačné zvítězili a bránu nedokázali ubránit pouze při pokutovém kopu, ke kterému se postavil Číhař.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Utkání dobré úrovně vyšlo lépe domácím borcům. Od začátku byli aktivnější a vypracovali si nějaké šance. První branka přišla ve 24. minutě, kdy brankář Olympie neudržel centr ve svých rukavicích a Rosa dopravil míč do branky, 1:0.       Poté začala hrát i Olympie, šanci Topinky výborně chytil Aksamit. Ve 42. minutě přišel druhý gól domácích, kdy se prosadil Staněk, 2:0. Když to vypadalo že mají domácí zápas ve svých rukách, přišlo polevení a Olympie mohla snížit, ale Číhař z nařízené penalty netrefil branku a tak přišel trest. Staněk dal hostům gól na cestu do šatny 3:0.     Ve druhém poločase hrála aktivněji Olympie, domácí přečkali šance Špimra a Číhaře, aby po nedůslednosti obrany hostů mohli M. Bradáčem navýšit skóre na, 4:0. V 75. minutě ještě Olympie zkorigovala výsledek z dalšího pokutového kopu, kdy se už Číhař podruhé nemýlil a upravil na konečných, 4:1.


Ohlasy k zápasu


TJ FK Chmel Mutějovice
Jan Křikava: "Pro veřejnost možná překvapení, ale pro mě to tak nebylo. Už v týdnu jsem byl presvědčen, že vyhrajeme. Věděl jsem, že budu mít skoro kompletní tým. A v zápase nám pomohla i souhra náhod to že na hosty chytal hráč z pole. Kluky musím pochválit, zápas chtěli všichni vyhrát a myslim si, že skóre mohlo být ještě vyšší. Takto musíme bojovat i v dalších kolech."




Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - P. Bradáč [-] , M. Staněk [-] (78. J. Borský [-] ) , R. Sattler [-] (39. P. Sajner [-] ) , T. Roubík [-] , M. Rosa [-] (68. T. Čuda [-] ) , J. Křikava [-] , L. Kapoun [-] , J. Jůna [-] , O. Frühauf [-] , M. Bradáč [-]

Olympie Rakovník
M. Němec [-] - R. Topinka [-] (34. Z. Špimr [-] ) , S. Rous [-] , J. Číhař [-] , D. Asník [-] , R. Kolář [-] , T. Koch [-] , V. Eck [-] , B. Koch [-] (69. L. Loucký [-] ) , Z. Křováček [-] , P. Klátil [-]

ŽK: 17. R. Sattler , 43. P. Bradáč , 50. J. Jůna , 74. P. Aksamit - 6. Z. Křováček , 67. Z. Špimr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - TITLBACH Marek, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.