3:2p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod nad zlato, Mutějovice obraly favorizovanou Kněževes


Branky


0

V Kněževsi tentokrát přivítali domácí hráči mutějovické "Chmělaře". Stejně jako v předchozím utkání se kněževeským fotbalistů podařilo zvítězit, ale až v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut měli více ze hry domácí, hosté se v prvním poločase skoro pořad bránili. Až do poloviny poločasu se hostům dařilo bránit perfektně, poté přišlo nedorozumění Čudy s Aksamitem a Hrubý v domácím dresu pohodlně skóroval, 1:0.

 

Poté se obraz hry nezměnil, a tak z dobře zahrané standardní situace, kdy Vrabík perfektně kopnul balón přímo na hlavu Holečka, který nezaváhal a zvýšil na 2:0. Za dvougólového vedení domácích se šlo do kabin.

 

Do druhého poločasu hosté trochu přidali i směrem dopředu. Hned ve 46. minutě se uvolnil Sattler a z úhlu obstřelil brankáře a o tyč upravil skóre na 2:1.     To hosty nakoplo ještě víc a cítili šanci na vyrovnaní. To se jim povedlo v 60. minutě po dlouhém balónu Sajner lízl hlavou mimo dosah brankáře 2:2. Poté domácí měli ještě par závarů, ale obrana v čele s Aksamitem v brance odolala.     O vítězi rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější domácí, a tak si připsali do tabulky dva body.


Ohlasy k zápasu



TJ FK Chmel Mutějovice
Jan Křikava: "K zápasu jsme jeli v hodně slepené sestavě, kdy ještě půl hodiny před výkopem nás bylo 10. Přijeli jsme co nejdéle hrát 0:0, ale zase jsme si po velké chybě dali gól skoro sami. Jinak jsme bojovali. V kabině v poločase jsme se hecovali, že to ještě zkusíme. Na konec se to povedlo. Dnes nejde vyzdvihnout jednotlivce, ale celý mančaft jak bojoval, klobouk dolů. Před zápasem, kdyby mi někdo řekl že uhrajeme bod, řekl bych mu že je blázen."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] , J. Hanych [-] (46. M. Miksa [-] ) , P. Holeček [-] (70. M. Kutílek [-] ) , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - P. Sajner [-] , R. Sattler [-] , V. Procházka [-] (89. J. Borský [-] ) , J. Melč [-] (31. P. Bradáč [-] ) , J. Křikava [-] , M. Kapoun [-] , L. Kapoun [-] , J. Jůna [-] , T. Čuda [-] , M. Bradáč [-]

ŽK: 78. M. Kutílek , 89. R. Vaníček - 15. J. Křikava , 82. P. Bradáč .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - MAI Marek (N), ČIHAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.