Pokutovými kopy nakonec Jesenice zvítězila


Branky


0

Ve třetím kole zavítalo Městečko na krásný velký plac do Jesenice. Oba dva poločasy byly vyrovnané, nakonec si však vítězství vykopala Jesenice. Utkání skončilo spravedlivě, protože Městečko bylo většinou o krok pozadu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městečko vstoupilo do utkání velmi nerozvážně a tak Jesenice svými dlouhými nákopy měla převahu na hřišti od prvních minut. Domácí tlačili městecké hráče čím dál víc a tak se dalo čekat, že padne brzy první branka. Po rychlém brejku ve 20.minutě šla Jesenice do vedení na 1:0. Z lajny přišel centr na velké vápno, kde městecká obrana nedokázala odvrátit míč do bezpečí a tak z velkého vápna se nemýlil střelou k tyči Jeníček. Pro Ohnivce to byla ledová sprcha a tak se pomalu a jistě začali dostávat do hry. Snažili se hrát kombinačně a postupným útokem dát vyrovnávací branku.

 

Což se povedlo ve 25.minutě, kdy na půlce rozehrál standardní situaci Chládek přes Hegera, který směřoval ostrou přihrávku na Prokopa na kterého byl faul před vápnem. Po standardce nekompromisní bombou k tyči srovnal P. Šnídl na 1:1. Do poločasu se skóre již nezměnilo. 

Po změně stran se hrál stejný fotbal jako v první půli. Jeseničtí měli stále navrch, přiostřilo se a začalo se žlutit na obou stranách, tak se hra kouskovala. Jeseničtí ze standardní situace zvýšili v 50. minutě na 2:1, poté co se trefil hlavou Kohout. Městečko po celou dobu tahalo za kratší konec, což se obrátilo v 68.minutě, když Brda nesmyslně zajel do Hegera po odehrání balonu, a tak se červenalo. Brda šel do sprch, Heger ho následoval kvůli zranění. Jeseničtí v deseti zatáhli hru na své vápno, a tak přišla chvíle městeckých. Hosté zvyšovali tlak a v 83. minutě se trefil střelec nestřelec z velkého vápna Baba Musah, který dal premiérový gol v OP. Svojí chvíli náležitě oslavil s parukou trikolory na hlavě.

 

Utkání se otočilo o 180° a tak to vypadalo, že výsledek bude nakonec hrát veseleji pro Městečko. Rozhodčí však ukončil zápas a městecký tlak přesně v 90. minutě. Šlo se tedy na penalty.

 

K prvnímu kopu se postavil jesenický hráč, který bombou do břevna neproměnil. Za městecké borce šel jako první Chládek a zvýšil náskok na 0:1 až do páté serie všichni střelci dali a tak měl na kopačkách P.Šnídl výherní kop, za stavu 4:4 šel ukončit trápení městeckých hráču P.Šnídl, ale svojí střelu nasměroval typickým způsobem z pokutového kopu nad a tak bylo zle. Jeseničtí už další chybu neudělali, v náhlé smrti si tedy vykopali 2 body. Utkání tedy skončilo ve prospěch Jesenice 3:2 na pokutové kopy.



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - J. John [-] , V. Fiala [-] , D. Jeníček [-] , S. Tesař [-] , J. Pfejfer [-] , D. Brda [-] , F. Horvát [-] , M. Kohout [-] , P. John [-] , J. Mutínský [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Loder [-] , J. Hadrava [-] , J. Chládek [-] , T. Heger [-] (68. J. Šnídl [-] ) - P. Baba-Musah [-] , P. Blabla [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] - P. Šnídl [-] , M. Hajný [-] (46. P. Makarský [-] )

ŽK: 64. D. Brda , 74. J. John , 88. M. Kohout - 29. J. Loder , 49. J. Hadrava . ČK: 68. D. Brda .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KUČERA Jiří - ŠVÁCHA Josef, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.