Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na hřišti kraloval kapitán Městečka


Branky


0

Pro debakl si přijela v sobotu Kroučová na hřiště Městečka. Polovinu gólů svého týmu zařídil výborně hrající kapitán Jiří Urban.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh utkání byl od úvodních minut jednoznačný, navrch mělo Městečko a bylo jen otázkou času, kdy dají první gól. Ten padnul už ve 4. minutě, kdy Makarský střílel z úrovně penalty, 1:0. Druhý gól padl za další čtyři minuty, tentokrát skóroval Prokop krásnou střelou k tyči.  Mužstvo Městečka bylo k nezastavení a další navýšení skóre obstaral kapitán Urban ve 13. minutě, 3:0. Po úvodním tlaku domácích se začala Kroučová připomínat, že je na hřišti také a snížila v 19. minutě střelou Husáka z vápna na 3:1. Městečko mělo chvíli výpadek a hosté do 37. minuty křesali naději na zvrácení utkání. To jim však utnul Urban po krásném sólu a navýšil skóre na 4:1. Do konce poločasu se ještě trefil známý kanonýr Městečka P. Šnídl ve 43. minutě. Do kabin se tedy šlo za stavu 5:1.

 

 

Po zahájení druhé pětačtyřicetiminutovky se trefil v 55. minutě opět Urban. V 65. minutě zvyšoval P. Šnídl na 7:1. Poté se utkání jen dohrávalo, jiskřilo se v soubojích, kdy v asi 80. minutě rozhodčí Strouhal neodpískal penaltu na Urbana. Vzápětí se pískala penalta proti Městečku, kde ve vápně šikovně upadl Husák. K pokutovému kopu se postavil sám Husák, ale bravurním zákrokem Procházka jeho střelu vychytal, a tak euforie domácích stoupala. Na kopačky si vzal opět míč Urban a v 83. minutě uzavřel výsledek sobotního posvícenského utkání na 8:1



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - T. Heger [-] , D. Jun [-] , J. Chládek [-] (46. M. Hajný [-] ) , J. Hadrava [-] - J. Urban [-] - P. Šnídl [-] , P. Makarský [-] , D. Rada [-] (46. P. Baba-Musah [-] ) , V. Prokop [-] (46. J. Šnídl [-] ) , J. Loder [-] (61. J. Ryba [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - L. Vent [-] , L. Vajnar [-] (46. M. Kiss [-] ) , J. Trkal [-] , M. Tichý [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-] , J. Vančura [-] , J. Husák [-] , J. Husák [-] , T. Bohatý [-]

ŽK: 59. T. Heger , 75. L. Procházka - 16. J. Husák , 61. L. Vent , 64. J. Škuthan , 77. J. Škuthan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - POLÍVKA Zdeněk, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.