R. Šimice 56. (vl.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:00

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza málem příšla o výhru


Branky


56. R. Šimice (vl.) - 18. A. Lavička , 38. M. Fišer
0

Neuznaný gól v závěru rozvířil emoce v táboře Žichovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Hosté měli v úvodu míč častěji na kopačkách, ale díky protiútokům a standartním situacím se šance více méně střídaly na obou stranách. Branky však v prvním poločase padaly jen do sítě Žichovic. První branka z 18. minuty padla po chybě Žichovic ve středu hřiště. Zavadil poté šel sám na brankáře, ale pouze ho nastřelil. Bříza si musela oddychnout, když Lavička stačil vyražený míč dostat do sítě. Následně se díky Lavičkovi a Fišerovi dostali hosté do dvoubrankového vedení. Druhý zmiňovaný se při tom blýskl parádním sólem přes dva obránce a na konec i brankáře. Tempu zápasu neprospěly ani neustálé diskuze a strkanice, se kterými si hlavní sudí nevěděl rady. Nervózní poločas tak skončil výsledkem 0:2.

Druhý poločas

 

Po pauze se domácí trochu zlepšili a dostali hosty pod tlak. Výsledkem bylo snížení stavu, když si po centru Chalupy srazil míč do vlastní branky pod tlakem Bálka hostující kapitán Šimice. Hosté se nadále bránili, kdežto domácí začali uvažovat o reálném bodování. Šance se na obou stranách střídaly a oba týmy mohli jen děkovat svým brankářům. Nicméně přišla červená karta pro Bálka za velice hloupý faul na Fišera a vulgarismy. Druhá žlutá pro Marka Špírka v 88. minutě znamenal to, že domácí dohrávali zápas v 9. I přes to  se v úplném závěru dostali do obrovské brankové příležitosti. Tu proměnili, ale pomezní rozhodčí ku zlosti domácích příznivců odmával offside. Konečný stav 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Proti Horní Bříze se nám moc nedaří ani dnes se nám to nepodařilo zlomit. Kombinační vyspělost hostů jsme nahrazovali bojovností a tentokrát jsme byli bodům opravdu blízko, když jsme v devíti hráčích v nastavení vyrovnali. Proti byl však pomezní rozhodčí Schneider, jehož nesmyslně zvednutému praporku se divil i delegát svazu Kopřiva. Body si tak odvezli hosté.

SK Horní Bříza
Löffelman Jiří: Řekl bych, že kdybychom byli schopní proměnit aspoň nějaké další situace nebylo v závěru o co hrát. V podstatě jsme ale podle mě byli celou dobu více méně lepší. Jednoduše jsme si za těma bodama šli trochu víc.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - P. Bálek [-] , J. Beneš [-] , J. Benedikt [-] , M. Špírek [-] , J. Jiřík [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] (72. J. Šimáček [-] ) , O. Chalupa [-] , R. Šiška [-] , L. Mourek [-]

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - L. Janka [-] , M. Fišer [-] , M. Macháček [-] , S. Rous [-] , M. Paukner [-] , F. Mornštajn [-] (65. T. Lomoz [-] ) , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] (80. J. Kraček [-] ) , R. Šimice [-] (70. K. Příhoda [-] )

ŽK: 35. J. Beneš , 75. J. Šimáček , 82. M. Špírek - 27. S. Rous , 57. F. Mornštajn , 66. R. Šimice . ČK: 63. P. Bálek , 88. M. Špírek .
Hráči zápasu: O. Chalupa - M. Paukner .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Duspiva Václav - SCHNEIDER Josef, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.