Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná dál tápe


0

Horní Bříza smetla soupeře i při špatném počasí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tento zápas se kvůli počasí málem ani neodehrál.  Rozhodčí Jílek nakonec svolil k úvodnímu hvizdu. Domácím tento hvizd ani neodezněl v uších a vedli. Trefil se Chocholatý Petr, který v tomto utkání neřekl poslední slovo. Do poločasu se ještě trefili postupně v 8. minutě Macháček, v 14. minutě Vrla a ve 20. Milan Zavadil. V tuto chvíli už bylo nejspíše rozhodnuto, jen se čekalo na to kolik to skončí.  Poločas tedy 4:0.

 

Ve druhém poločase se tedy hrálo už jen o skóre, ne o body. V klidu se Chocholatý dostřílel až k hattricku a ještě jeden gól přidal Sedlecký Jiří. Hosté měli občas náznaky šancí, ovšem nic nedokázaly přetavit v gól. Konečný stav 7:0.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Löffelamn Martin: Chtěl bych hlavně pochválit kluky, že to tak dobře zvládli. Bylo to hodně těžké utkání s ohledem na počasí a terén.




Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - J. Kraček [-] (46. K. Příhoda [-] ) , M. Vrla [-] (46. J. Sedlecký [-] ) , P. Chocholatý [-] , L. Janka [-] , M. Fišer [-] , M. Macháček [-] , S. Rous [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , R. Šimice [-]

TJ Tlučná
M. Šoltys [-] - L. Vokurka [-] (74. O. Vivseanco [-] ) , R. Tyll [-] , J. Petelík [-] , T. Mudra [-] , F. Kabát [-] , M. Nachtmann [-] , S. Škoda [-] (46. D. Stauber [-] ) , S. Polák [-] , O. Šafránek [-] , T. Žďárský [-]

Hráči zápasu: P. Chocholatý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jílek Aleš - FILLINGER Miloš, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.