Trápící se Žichovice bodují venku !


Branky


62. R. Černý - 20. R. Černý (vl.) , 59. O. Chalupa , 69. P. Bálek , 75. P. Bálek
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstupovaly do zápasu s vědomím, že začátek sezóny je nezastihl v nejlepší formě. K tomu všemu se zápas hrál v příšerném vedru, což na kvalitě také nepřidalo. Chyby se kupily na obou stranách, až to vyvrcholilo ve vlastní gól stopera Černého z Tlučné, když srazil do brány centr Chalupy. Na druhé straně držel hosty výborný Landa, jenž zlikvidoval několik samostatných úniků domácích. Do šaten se šlo za stavu 0:1.

 

Ve druhém poločase si již zkušenější tým Žichovic vydobyl herní převahu. Tato převaha se promítla i na tabuli se skórem v 59. minutě, když výborně hrající Chalupa zvýšil na 0:2. O chvíli později snížil nešťastník z prvního poločasu Černý. Přesnou hlavičkou ještě vykřesal naději, která však v 69. minutě zmizela. Bálek se totiž nejdříve napřáhl z dálky, což znamenalo vracení dvoubrankového vedení, aby poté po rohu upravil na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Zápas v Tlučné nabídl souboj dvou týmů, které zatím na body čekaly a na hřišti bylo občas vidět proč. Utkání ve velkém vedru jsme nakonec zlomili v náš prospěch zlepšeným výkonem a nasazením ve druhém poločase a zaslouženě si odvezli všechny body.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - LIŠKUTÍN Antonín, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.