Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.2

Nápoje

6.0

Jídlo

6.8

Hrací plocha

6.0

Zázemí

5.2

Žichovice bez opor prohrálo i druhý zápas


Branky


6. J. Beneš , 78. M. Špírek (p.) - 11. J. Nauš , 42. M. Forman , 48. T. Jůda (p.)
0

Horažďovice se ze začátku nové sezóny rozjely a porazily i Žichovice, kterým citelně chybí Róth i Butnaru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupily obě mužstva velice aktivně, což dalo možnost k vyniknutí brankáři Landovi i Macounovi. Do vedení se dostali domácí v 6. minutě, když rychlou akci přesně zakončil Jan Beneš. Vedení Žichovicím však dlouho nevydrželo, protože po krásné individuální akci v 11. minutě vyrovnal Nauš. Ten zastihl skoro ztracený míč před autovou čárou, prokličkoval pokutovým územím a tento slalom zakončil povedenou střelou.  Sám před Macounem pak neuspěl Jan Beneš. O moc úspěšnější nebyl ani jeho bratr před prázdnou bránou. Hosté na tom nebyli o nic lépe a míč do branky nedostali ani z brankové čáry. Přesto šli do kabin s náskokem, protože těsně před poločasem se prosadil Michael Forman, jenž v 42. minutě využil pěknou průnikovou přihrávku mezi stopery. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:2..

 

V úvodu druhé půle využily Horažďovice ztráty míče Žichovic k rychlému protiútoku, který zastavil až Landa za cenu penalty, kterou proměnil Juda. Po této události byly domácí celkem roztěkaní, nicméně se to brzy zlepšilo. Hlavičky Jiříka či Bálka však gólem neskončily a na druhé straně hřiště několikrát vychytal Nauše brankář Landa. Závěrečná půlhodina přinesla tlak domácích a snížení skóre. Faul na Jiříka potrestal z penalty Marek Špírek. Závěr zápasu poznamenala nepříjemná srážka Honzy Beneše s Markem Šafandou, kterou odnesl domácí hráč krvavým zraněním.Nastavovalo se asi 5 minut,  ve kterých hosté výhru ubránili, ale při hlavičce Bálka měli notnou dávku štěstí. Konečný stav 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Náš první domácí mistrovský zápas přinesl oboustranně ofenzivní fotbal. Vyložené příležitosti se střídaly na obou stranách hřiště a diváci se občas divili, co všechno se dá zahodit. Zápas měl skončit 8:8, ale na to se historie neptá. Stejně jako v posledním zápase proti Horažďovicím jsme i dnes prohospodařili vedení a nakonec odešli bez bodů.

FK Horažďovice
Boř Miloš: Ze začátku sezóny máme trochu problémy s hráči, ale ukazuje se jak moc je naše lavička kvalitní. Celý tým si zaslouží obrovskou pochvalu a doufám, že v nastoleném trendu bude pokračovat.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - DUSPIVA Václav, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.