0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice na Petřín neměly


Branky


45. J. Motl , 68. L. Zoubek
0

Poslední kolo nás zaneslo i do Svéradic, které hostily plzeňskou pěchotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Zápas se ovšem oproti původním předpokladům neodehrál na hlavním svéradickém hřišti, ale na náhradním, tzv. dvojce. Když dorazili petřínští hráči, bylo to pro ně velké rozčarování. "To je vlastně pole se dvěmi brankami," prohlásil například trenér Vodrážka. A toto pole společně s nepříznivým počasím během celého víkendu způsobilo nepříliš komfortní podmínky pro fotbal jako takový. Zápas se ale přesto odehrál.

Pro oba týmy ale byla jakákoliv kombinace hodně složitá, ale hosté přecijen prokazovali větší kvalitu a dostávali se k zakončení. To domácí Svéradice se soustředily především na defenzivní činnost a směrem dopředu byla bohužel aktivita téměř nulová. 

Důležitý moment přišel v posledních vteřinách prvního poločasu, kdy kapitán Bednář zatáhl míč po straně a zpětnou přihrávkou pod sebe našel volného Motla, který poslal Petřín gólem do šatny do vedení.

 

 

Zoubek pojistil výhru

Hosté z Plzně i nadále v utkání dominovali a vše nasvědčovalo tomu, že dokopná bude veselejší u dosavadního lídra, u kterého bylo již před zápasem jisté, že na první příčce přezimuje. I přesto ale petřínští nic nebalili a snažili se nadále prosazovat. I kvůli výše popsaným důvodům ale bylo skórování dovedností jen pro velmi nadané hráče, a tak přišla druhá branka až v 70. minutě, kdy se z volného přímého kopu trefil pěkně k tyči Lukáš Zoubek a rozhodl, že tři body opravdu poputují do Plzně!



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér domácích: "My jsme hráli proti lídrovi tabulky, nebyl to z naší strany až tak špatný výkon směrem dozadu, ale po dvou hrubých chybách jsme dvakrát inkasovali, což utkání rozhodlo."

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostů: "Utkání jsme zvládli a jsme spokojení, i když to rozhodně nebylo jednoduchý. Když to řeknu slušně, tak to svět neviděl, na co nás domácí poslali hrát. To nemělo s fotbalem vůbec nic společného, normální pole s brankami. Tohle musel schválit někdo bez toho, aniž by to viděl, jinak to snad ani není možný."



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Brůha [-] , L. Petřík [-] , S. Makovec [-] , M. Klas [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , A. Vachuška [-] , M. Jiřinec [-] , Z. Prokopec [-]

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - L. Chocholatý [-] , P. Bendl [-] (87. J. Mašek [-] ) , M. Vohrna [-] (84. A. Brudna [-] ) , L. Zoubek [-] , J. Hartl [-] , J. Motl [-] (79. M. Trojovský [-] ) , V. Lisý [-] , P. Bednář [-] (87. J. Vodrážka [-] ) , P. Papáček [-] (82. M. Fillinger [-] ) , V. Světlík [-]

ŽK: 67. L. Petřík , 70. A. Vachuška , 71. M. Klas - 16. M. Vohrna , 28. P. Bendl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šiška Pavel - LHOTÁK Luděk, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.