2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížek rozhodl o výhře Rozvadova


Branky


0

Rozvadov přivítal na své půdě Holýšov, který pokořil dvěmi brankami kanonýr Čížek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvojitá chyba hostů rozhodla

První minuty tohoto duelu, ve kterém se střetl ambiciózní Rozvadov s neméně kvalitním mančaftem Holýšova, bylo hlavně v duchu oťukávání. Rozvadov se snažil prosadit svou typickou kombinační hrou, Holýšov se snažil přihlížejícím divákům předvést rychlý přechod do útoku. Skóre se povedlo ve 12. minutě otevřít rozvadovským hráčům. Jan Viterna nacentroval před branku, gólman Řezáč podběhl, obránce Levička zaváhal a Lukáš Čížek mohl pohodlně hlavou rozvlnit síť. Hosté se snažili v zápětí odpovědět, po rohovém kopu se míč snesl na nohu Martina Šobra, který ale ve skluzu nedokázal trefit branku. Nebezpečnou hlavičkou, která skončila metr vedle levé tyče, se prezentoval i Petr Jeniš, ale vyrovnání nepřišlo. Naopak to byli domácí, kteří mohli znovu skórovat, ale Tomáš Gabčo netrefil balón ideálně.

Tlak Holýšova

Do druhého poločasu nastoupil na holýšovské straně Jakub Hamerník, který před týdnem dokázal hru proti Zruči rozhýbat a trenér Míčka tedy vsadil na osvědčený tah. Holýšov se pomalu dostával do tlaku a přišla i největší šance utkání. Miroslav Černohorský si udělal z domácích beků kužely a prokličkoval se až do vápna, kde mu míč na poslední chvíli vypíchl jeden z rozvadovských hráčů. V posledních vteřinách utkání navíc utekl hostujícím hráčům Lukáš Čížek, jenž své sólo zakončil chladnokrevnou střelou kolem padajícího gólmana Řezáče a domácí radost mohla propuknout naplno. 



Ohlasy k zápasu



FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Dá se říct, že to byl vyrovnaný zápas, který rozhodla naše brzká chyba, při které jsme dovolili soupeři skórovat a jít do vedení. My jsme sice Rozvadov v závěru zatlačili, ale po brejku jsme dostali druhou branku a bylo rozhodnuto."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - L. Čížek [-] , J. Viterna [-] , V. Mráček [-] (72. T. Landrgott [-] ) , T. Hutta [-] (82. J. Křehlík [-] ) , D. Gabčo [-] , J. Žemlička [-] , P. Hána [-] (57. P. Sláma [-] ) , M. Skopový [-] , M. Bronec [-] , T. Kabourek [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] , R. Šimka [-] , T. Zelený [-] , D. Zavadil [-] , J. Valachovič [-] , M. Šobr [-] (75. R. Kraus [-] ) , M. Černohorský [-] , R. Baxa [-] , T. Levička [-] (46. J. Hamerník [-] ) , P. Jeniš [-] (83. T. Vítek [-] )

ŽK: 35. J. Viterna , 81. D. Gabčo , 82. J. Žemlička , 87. J. Křehlík - 77. R. Šimka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pálek Ondřej - ČERNÝ Tomáš, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.