Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice rozstřílely Brumovice. René Ondřej nasázel tři góly


Branky


0

Dolní Životice potvrdily roli favorita a vedoucího tabulky. Na domácím promáčeném hřišti si otevřely střelnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm nakopaných gólů a jednoznačná hra domácích. Taková byla náplň zápasu mezi Dolními Životicemi a Brumovicemi. Hosté sice dokázali první půl hodinu odolávat, nakonec ale podlehli.

 

Již ve druhé minutě otevřel svou trefou skóre zápasu Lazecký. Ve 13. minutě srovnali hosté. Pomohla jim k tomu hrubá chyba domácích. Životický obránce vrátil míč brankáři do vápna, ten ho špatně zpracoval. Míč mu vzal Blažek, který nahrál Královi a ten jednoduše zakončil do prázdné branky.

 

Ve 26. minutě se k míči dostal domácí Miroslav Pumr. Proniknul do šestnáctky a ve své střele na bránu se nemýlil. Necelých deset minut na to udeřil René Ondřej.

 

 

Hosté se snažili držet krok a vytvářeli si gólové příležitosti. Žádná však nebyla hrozivá. Dvě střely zpacifikoval brankář Figura, dvě další letěly vedle svatyně domácích.

 

V poslední minutě první půle svým gólem vyprovodil soupeře do šatny Petr Dušek.

 

Druhý poločas byl exhibicí domácího celku, který dal hostům jasně najevo, že pánem III. třídy sk. B je on. V 56. minutě vsítil branku René Ondřej. Svou troškou do fotbalového mlýna si dovolil v 64. minutě přispět Lazecký. V 71. minutě mohl svou třetí trefou do brány slavit hattrick René Ondřej.

 

 

Brumovice hrály odevzdaně, neměly koho vystřídat, na jejich lavičce nikdo neseděl. Domácí si v druhé půli prostřídali mančaft a svého soupeře přehráli i fyzicky. Po závěrečném hvizdu se mohli radovat z lehce ukořistěných tří bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš: První půlku jsme vzdorovali, druhou jsme odevzdali a soupeř jen navyšoval skóre. Hrálo se na promáčeném terénu, domácí se líp pohybovali, neměli jsme nikoho na střídání. Oni se prostřídali a fyzicky nás dali. Životice jsou první zaslouženě, hrajou skvělý fotbal.



Sestavy


FK Dolní Životice
R. Figura [-] - J. Leifert [-] (78. J. Továrek [-] ) , J. Tengler [-] , J. Lazecký [-] , A. Vícha [-] , M. Hanák [-] (76. P. Jaksch [-] ) , P. Dušek [-] (76. R. Pavlíček [-] ) , J. Ondřej [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] (54. J. Košárek [-] ) , R. Ondřej [-] (76. V. Palyza [-] )

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Valošek [-] , V. Porubek [-] , R. Backa [-] , R. Kubičík [-] , V. Silber [-] - T. Vavrečka [-] , J. Richter [-] , M. Nowak [-] - A. Král [-] , L. Blažek [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PUMR Jiří (N), DUŠEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.