Sosnová podlehla Vávrovicím


Branky


0

Přestože hosté vyhráli, měli co dělat aby výhru udrželi.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli byli úspěšnější hosté, kteří věděli o oslabení domácích a útočili. Ve 23. minutě, po kombinaci ve středu hřiště, doskákal míč před šestnáctku Sosnové. Jakmile se míč ocitl ve vzduchu, trefil jej z voleje host Klein a z dvaceti metrů vymetl domácím pavučiny v bráně.

 

O šest minut později naservíroval vávrovický Pchálek přihrávku mezi dva hráče Chryczykovi. Ten se dostal do brejku tváří v tvář brankáři. Překonal jej a úspěšně vsítil míč do jeho brány. Sosnovští se nechtěli nechat zahanbit a zakládali útočné akce, které ovšem hosté úspěšně likvidovali, případně je domácí nedotáhli do konce.

 

V druhé půli domácí zvýšili tlak. Měli čtyři gólové příležitosti, žádná z nich nevyšla. Při rohovém kopu minul Hula hlavou branku, Moravec neustále ohrožoval bránu.

 

Vávrovice na tom byly stejně. Ve 47. minutě se Chryczyk dostal do brejku, ale střelil vedle. O šest minut později se Pchálek prodral mezi obránci a nastřelil tyč. Míč se dostal ke Chryczykovi, který míč střelil do autu.

 

V 70. minutě Sosnová hrála v devíti lidech, po zranění jednoho hráče. Hráči se snažili útočit a jejich gólman stál na půlce hřiště. Toho si všiml Foldyna, který vyslal míš na prázdnou bráínu, obránce ho však stihl doběhnout.

 

V 84. minutě se domácí mohli konečně radovat z gólu. Ondřej Kaštovský proniknul s míčem kolem tří beků, ze strany vypálil a proměnil.

 

Po velké přestřelce se nakonec ze tří bodů radovali hosté z Vávrovic.

 



Ohlasy k zápasu



FK NOVA Vávrovice B
Přemysl Krčmařík: Věděli jsme, že hrajou v deseti lidech a zkusili jsme nátlakovou hru, která nám vyšla. Soupeř se snažil, zkoušel zakládat útočné akce, ale my je vždy pokryli. Neproměnili jsme spoustu šancí a můžeme být rádi, že jsme neprohráli. Brankář Bartusek nás hodně podržel. Na to, že jich bylo málo hráli fakt dobře.



Počet diváků: 14. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - FIGURA Radim (N), KOŠÁRKOVÁ Hana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.