Moravice si poradila s Deštným


Branky


0

Všechny branky padaly už v prvním poločase...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl prakticky rozhodnut v 15. minutě prvního poločasu. Moravice nastoupila se změnami hlavně v obraně, Černoch své přesunutí na obránce zvlásl bravůrně a Smolek Jan se opět vrátil, i když zraněný, na pozici stopéra. První branka padla už ve 4. minutě a to Keller našel před brankou osamoceného Kalužíka a ten se proti svému mateřskému týmu, za který na jaře ještě hrál prosadil poprvé - 1:0. Ve 12. minutě Keller poslal svůj přímí kop na zadní tyč kde Kremser hlavou bravůrně sklepl na Čípa a ten se patou nemílil - 2:0. Domácí dominanci pečetil svým druhým gólem v 15. minutě opět z bezprostřední blízkosti branky po centru Kalužík - 3:0. Domáci si s hosty dělali v prvních 30 minutách doslova kužely na hřišti. Až ve 21. minutě se míč dostal za obranu Moravice a Lhotzký se jeden na jednoho nemílil a překonal domácho Soldána - 3:1. První střídání přišlo už ve 27. minutě kdy byl pro svalové zranění stažen Pavelek a do obrany se dostal Navrátil.Do poločasu ještě zahodil 100% šanci Smolek jenž se ocitl po naběhnutí a výborné přihrávce Kremsera před hostujícím golmanem, ale nedokázal ho levou nohou překonat. 

V druhé půli gól už nepadl, za zmínku stojí snad jen zahozená šance Kalužíka, který odmíl zkompletovat proti svému mateřskému týmu hattrick. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravice
Jan Smolek: Zasloužili jsme si vyhrát, byli jsme lepší a u všeho dřív. Kdyby jsme byli důraznější v koncovce, výsledek mohl být vyšší.




Počet diváků: 58. Rozhodčí: BUČEK Martin - CURYLO Vítězslav (N), LHOTZKY Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.