Opavské derby vyhrály Vávrovice


Branky


0

Přestože Palhanec z počátku vedl, z derby na předměstí Opavy vyšly vítězně Vávrovice B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední zápas podzimu se udál poslední víkendový den, v neděli. Derby dvou obcí, které leží takřka vedle sebe na předměstí Opavy, bylo první půli bezgólové a hrálo se na promáčeném hřišti.

 

Poločas se nesl v duchu svižného fotbalu. Vávrovičtí kvůli špatnému terénu často nakopávali míč, palhaneční však centry pokrývali, a tak byli domácí gólově bezzubí. Přesto se domácímu Hendrychovi podařilo zvednout diváky z laviček, když ze třiceti metrů vypálil na gólmana Nagyho. Brankář však jeho pumelici vyboxoval na roh.

 

Palhanci se na těžkém terénu dařilo hrát po zemi a kombinovat, vávrovický keeper Banetka ovšem s přehledem bránil svou kysnu. Proto skončila první půle bezgólově.

 

Druhá půle byla opět svižná a Palhanec v 66. minutě vstřelil vedoucí branku, o kterou se postaral Pavela. Několik minut na to hráči Palhance fyzicky odpadli a domácí je začali přehrávat.

 

V 71. minutě se vávrovičtí protlačili do šestnáctky a v následné mele se míče chopil Hendrych a propálil Nagyho. O devět minut později kopal domácí Schreiber nepřímý kop z půlky, míč si v šestnáctce hlavou našel Hendrych, který jej prodloužil do brány.

 

Palhanečtí se snažili srovnat, ale nedařilo se jim střelecky, a tak skončilo opavské derby výhrou domácích a přezimováním Palhance na poslední příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice B
Přemysl Krčmařík: Zápasu by více slušela remíza, Palhanec hodně dřel. Bohužel se fotbal hraje na góly a těch jsme dali více my. Vítězství bylo vydřené a podařilo se nám vyhrát po čtvrté v řadě. Hodně nás podržel brankář Banetka, jemuž patří náš velký dík.




Počet diváků: 20. Rozhodčí: BLAGA Richard - KOŠÁRKOVÁ Hana (N), KOSTRHOUN Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.