Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravice dostala od Sosnové sedmičku. Moravec nastřílel pět gólů.


Branky


0

Mnozí doufali, že Sosnová opět nedorazí a zápas kontumačně prohraje. Jenže Sosnová přijela a nadělila domácím slušný kotel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sosnová přijela do Moravice v plném počtu jedenácti hráčů. Stále ji trápí marodka a odpykávání trestu některých hráčů. Mezi nimi byl i Dalibor Moravec, který si odpykal čtyřzápasový distanc a mohl konečně nastoupit. Stal se klíčovým hráčem zápasu.

 

Již ve čtvrté minutě otevřel svým průnikem do šestnáctky skóre utkání. Ve 13. minutě svou úspěšnou střelbu s průnikem opakoval. Moravice se snažila s hosty držet krok, ale nedařilo se jí vsítit branku. Domácí často hrozili, ale míč skončil vedle brány, případně v náruči gólmana. Až do závěrečného hvizdu první půle tak vedli hosté.

 

Moravičtí šli do sebe a na začátku druhé půle dokázali srovnat. V 53. se gólově prosadil Urban, o šest minut později jej následoval Kolář.

 

Bod zlomu nastal v 60. minutě. Kaštovský pár metrů za půlkou načechral míč a ten doplachtil za brankářova záda. Moravici se přestalo dařit v koncovce a režie se ujal sosnovský Moravec. Dokázal uniknout obraně a projít mezi dvěma hráči. V 70. a 84. minutě naložil domácím dva góly. To už byli hráči Moravice odevzdaní a snažili se seriózně dožít konce zápasu.

 

 

Dvě minuty potom propnul síť domácích host Dunaj a dvě minuty před koncem utkání zpečetil jejich osud Moravec. Závěrečné písknutí do píšťalky potvrdil tříbodový zisk hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravice
Jan Smolek: Nepodali jsme optimální výkon. Po té, co jsme vyrovnali na 2:2, jsme dostali blbý gól na 2:3 a to nás zlomilo. Náš brankář nás v zápase vůbec nepodržel, přestalo se nám dařit v koncovce a celou dobu nás drtil rychlý Moravec.

TJ Sokol Sosnová
Julius Pokoš: Kluci se po dlouhé době sešli v plném počtu, i tak máme stále hodně zraněných. Moravec mohl konečné hrát a na hřišti to šlo poznat. Je to rozhodující hráč, dokáže potrestat chyby v obraně utéct ji, obejít si několik hráčů. Dokázali jsme kombinovat a nahrát Moravci, který se postaral o góly. Na jaře se budeme snažit, co se disciplíny i herního výkonu týče, abychom všem ukázali, že jsme dobrý tým. Přeji Moravici mnoho úspěchů v dalších kolech.



Sestavy


TJ Moravice
R. Soldán [-] - M. Černý [-] , J. Smolek [-] , J. Navrátil [-] , J. Smolek [-] - J. Keller [-] (46. V. Urban [-] ) , M. Blokša [-] , M. Číp [-] , M. Kalužík [-] - M. Kolář [-] , J. Čup [-] -

TJ Sokol Sosnová
T. Hula [-] - J. Bala [-] , J. Žiška [-] , R. Nekoranec [-] , L. Klement [-] , O. Kaštovský [-] , D. Moravec [-] , J. Tomeček [-] , O. Zifčák [-] , R. Kaštovský [-] , R. Dunaj [-]

ŽK: 29. J. Keller , 70. J. Smolek - 85. O. Zifčák .
Počet diváků: 12. Rozhodčí: BUČEK Martin - HANÁK Emil (N), CURYLO Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.