2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé Holasovice padly ve Slavkově


Branky


2

Výsledek, který málokdo čekal, se uskutečnil na promáčeném hřišti Slavkova B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se hrálo na težkém, měkkém terénu. Zápas to nebyl vůbec pěkný, jelikož domácí hráči od první minuty brečeli po každém zákroku, a snažili se ovlivňovat rozhodčího, aby pískal a dával karty. Hra byla neustále rozkouskovaná, sudí pískal faul permanentně co 2 minuty. Tím se utkání vyostřovalo a hodně se faulovalo, což vyústilo v 8 žlutých karet.

 

Slavkovští se v první půlhodině ocitli hned 2x sami před brankářem Galvasem, ale vždy mířili mimo. Po dalším zákroku ve vápně pískal sudí penaldu pro Slavkov, kterou jejich hráč proměnil s přehledem. V poločase to tedy bylo 1:0 pro domácí.


V druhém poločase holasovští domácí přehrávali a hrálo se převážně na jejich půlce. Během celého zápasu jsme si však nevytvořili pořádnou šanci ke skórování. Nejblíž měl ke gólu Aleš Schreier, jehož přízemní centr zřejmě mířil do brány, ale do akce se ještě zapojil útočník Varyš, který chtěl míč doklepnout do prázdné. Bohužel na zádech měl ještě beka, který se po míči stejně jako náš útočník natahoval, a nakonec se to nějak záhadně od obou odrazilo mimo bránu, na rohový kop.

 

Potom přišel faul na domácího útočníka a kopala se standartka ze 17 metrů, přímo ze středu půlkruhu na vápně. K té se postavil střídajicí šutér Gavenda, a tvrdou přizemní střelou k tyči zvýšil  na 2:0 a pojistil Slavkovu 3 body.  Nic víc se už v zápase nestalo.

 

David Dehner.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Holasovice
David Dehner: ,,Uplakanější tým jsem už dlouho nezažil. Rozhodčí byl tragický, a myslím, že zápas absolutně nezvládl. Zajímavé je, že tento rozhodčí vždy píská domácí zápasy Slavkova. Pískal jim vždy už dříve, když jsme tam ještě hráli s béčkem. Pravdou však je, že my dnes podali nejslabší výkon v sezoně, jak kolektivně, tak jako jednotlivci. Nedostali jsme se k naší hře, ať už kvůli terénu, tak kvůli neustálému přerušování hry. Dnes nám nebylo souzeno dát gól, i kdyby se utkání hrálo do večera. V kontextu všech událostí je ale výhra Slavkova zasloužená, neboť dokázali využít 2 stadnardky a vstřelili 2 góly. Já jen můžu říct a doufat, že na jaře jim porážku oplatíme. Do dalších bojů na jaře přeji všem hodně štěstí a fotbalu přes zimu ZDAR!"



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - O. Ruso [-] (46. J. Cahel [-] ) , F. Kvarčák [-] (46. M. Gavenda [-] ) , P. Kapitán [-] , M. Mičker [-] (71. O. Tichý [-] ) - J. Grigoriadis [-] , M. Javorský [-] , J. Graiciar [-] , V. Marek [-] (88. M. Kovalčík [-] ) - D. Pavelek [-] (66. L. Ulrich [-] ) , D. Kubín [-]

TJ Sokol Holasovice
L. Galvas [-] - D. Varyš [-] , A. Schreier [-] , K. Kramný [-] , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] (85. J. Fojtík [-] ) , T. Weiss [-] , M. Dehner [-] , J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] , V. Bordovský [-] (40. O. Černý [-] )

ŽK: 17. M. Mičker , 24. V. Marek , 56. J. Cahel , 73. M. Gavenda - 13. J. Matýsek , 20. V. Bordovský , 32. A. Schreier , 38. M. Dehner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ONDERKA Tomáš (N), DEHNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2016 02:21
Nevím, kdy pískal a kdy ne... Jen jsem poukazoval na to, že vždy, když jsme u Vás hráli my (ještě kdysi dávno s naším ,,B", vždy to pískal tento trapný rozhodčí..... Pamatujeme si ho velmi dobře... Asi je v tom jen nějaká vyšší moc...Ale to je jedno, jak říkáš/říkáte, kazil to dost brutálně na obě strany, a ty červené měl klidně dát.... na obou stranách...
7. 11. 2016 08:43
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava
Tento rozhodčí nás nepískal již pěkně dlouho , stačí si na něj kliknout. Jinak zápas skutečně nezvládl, ale oboustraně. Klidně mohl pro nás písknout penaltu již v 5´ minutě, za tvrdý šlapák. Jinak se to řezalo slušně a klidně mohl být na každé straně minimálně jeden vyloučený. První poločas Slavkov jasně lepší , kromě dvou 100% šancí , měl i další náznaky a hodně jsme hosty zaskočili. (Asi proto , že jsem nehrál :D) Druhý poločas nás Holasovice zmáčkli. Kromě jedné zmíněné šance, však absolutně bez šancí. Když někdo za celý zápas netrefí branku tak nemůže vyhrát.