0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápasu chybělo koření fotbalu


Branky


0

Diváci se v Závadě branky nedočkali a oba soupeři si tak body podělili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se v souboji mezi domácí Závadou a hosty ze Strahovic branky nedočkali. Zápas se odehrával na podmáčeném terénu, takže oběma družinám dělalo problém se na něm vůbec pohybovat. Navíc i kombinace nebyla na příliš valné úrovni, takže šlo spíše o bojovný zápas. V prvním dějství si více nadějných pozic vypracovaly Strahovice. Po čtvrthodině hry Miroslav Nevřela posadil svůj centr na hlavu Patrika Slavíka, který hlavičkoval nad. Ve 30. minutě vypálil Miroslav Nevřela asi z osmnácti metrů, ale jeho projektyl skončil pouze na tyči. Domácí se za první půli nezmohli na nic.

 

Ve druhé části převzala iniciativu Závada. Ve 48. minutě pálil domácí Jakub Cigán pouze do hostujícího brankáře Jakuba Halfara. Strahovice odpověděly brejky Patrika Kubuše a Patrika Stříbného, které si cestu do bránky nenašly. V 52. minutě střelu Patrika Chřibka zpacifikoval hostující brankář. Pak se hrál fotbal nahoru dolů s velkým množstvím osobních soubojů. Čtvrthodiny před koncem zatočil Václav Ritnošík svůj přímý kop do tyče hostující svatyně. A když pět minut před koncem zápsu Václav Ritnošík napálil  savou střelu těsně mimo tři tyče, dospěl zápas k bezbrankové remíze.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Zápas to byl bojovný, hřiště bylo podmáčené. Pohyb byl špatný. Strahovice hrály vše přes Kubiše. My jsme v prvním poločase nic neměli, hosté několik závarů. Ve druhé byla Závada lepší. Přesto je plichta spravedlivá.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Zápas to byl drsný. Tráva byla po dešti rozbředlá, což dělalo oběma mužstvům problémy a hrál se nekoukatelný fotbal. V zápase bylo hodně nepřesnosti, my jsme byli fotbalovější, ale domácí nás zase přetlačili ve středu hřiště. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , A. Dihel [-] , J. Sniehotta [-] , J. Cigán [-] , J. Lébl [-] (73. D. Vitásek [-] ) , V. Ritnošík [-] , P. Chřibek [-] (70. D. Kubiš [-] )

SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - F. Schenk [-] , P. Hluchník [-] , M. Obrusník [-] - A. Černý [-] (15. P. Lhotský [-] ) , M. Nevřela [-] , Š. Beneš [-] , M. Hluchník [-] (45. V. Štefek [-] ) , J. Beneš [-] (75. M. Nevřela [-] ) - P. Kubiš [-] , P. Slavík [-] (65. A. Dvořák [-] ) -

ŽK: 77. D. Vitásek , 80. A. Dihel .
Hráči zápasu: P. Krajíček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠULA Patrik - CHŘÍBEK Vojtěch (N), PETEREK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.