Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice si libují v divokých přestřelkách


0

Sudice sice vedly 1:0. pak dvakrát prohrávaly, ale nakonec se radovaly z výhry 4:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na zápasy Sudic se určitě vyplatí chodit, protože vždy slibují zajímavý průběh a diváci se mohou těšit na hodně branek. Stejně tomu bylo i v Hati, kam v sobotu odpoledne zavítaly. Brankové hody začly už ve 3. minutě, když ze třiceti metrů uklidil míč k tyči Andreas Schwenzner - 0:1. Hať vyrovnala o dvě minuty později, kdy dokázal využít zaváhání hostující defenzívy dorostenec Jan Fryštácky, který střelou z otočky asi ze šestnácti metrů nedal hostujícímu brankáři Plachtzikovi žádnou šanci - 1:1. Sudice pak v dalším průběhu byly lepším týmem, ale z branky se paradoxně radovala Hať, když dostal míč za sudickou obranu Lukáš Tyleček a zkušeně zavěsil - 2:1. Do konce poločasu se hráči Sudic předháněli, kdo zahodí větší šanci. Hodně aktivními v tomto směru byli Petr Kubjatko a David Havranke, kteří nebyli schopni dopravit míč do sítě, ani z nejvyloženějších pozic. 

 

Druhý poločas už byl v réžii Sudic, protože Hati pomalu docházely síly. V samém začátku opět Havranke, Riemel a Kubjatko své šance neproměnili. V 55. minutě se už Sudice mohly radovat s vyrovnávací trefy, kdy rohový kop Tomáše Zipse uklidl na zadní tyči z voleje pod břevno Petr Kubjatko - 2:2. O deset minut později strhl vedení na stranu Hatě opět Jan Fryštácký, který zužitkoval standardní situaci - 3:2. Pak se hra opět přesunula před branku Hatě, a tlak Sudic gradoval patnáct minut před koncem. V 73. minutě zahrával roh Tomáš Zips, a jeho jmenovec Riemel uklidil míč do brány - 3:3. O dvě minuty později vybojoval Pavel Baránek míč na půlící čáře, vysunul Davida Havrankeho, který centrem vybídl ke skórování Petra Kubjatka - 3:4. Sudice si pak v závěru svou těsnou výhru pohlídaly a výhriu se vyšvihly na druhou příčku v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Zápas byl zbytečně vyhecovaný. Rozhodčí to moc pouštěl, a pak bylo v zápase moc emocí. Musím uznat, že soupeř byl o ten gól lepší.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (obránce): Je to pořád stejná písnička. My jsme lepším týmem, ale nedáváme šance, a soupeře vlastními chybami pustíme do hry. Ještě, že sbíráme body, díky obratům.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
T. Němec [-] - M. Skiba [-] , P. Horák [-] , J. Válek [-] - J. Fryštácký [-] , M. Schimanek [-] , M. Starowicz [-] , J. Macháček [-] - L. Tyleček [-] , M. Tesař [-] - T. Gazdík [-]

TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - L. Kartous [-] , L. Hlaváč [-] , M. Pitra [-] , A. Schwenzner [-] - P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - P. Kubjatko [-] , D. Havranke [-]

Hráči zápasu: J. Fryštácký - P. Kubjatko , T. Kalmus .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: PRASEK Beno - ZHÁŇAL Marcel (N), KUPKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.