Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

--

Kartous čaroval v brance Sudic


Branky


0

Benešov si vylámal zuby na vynikajícím brankáři Kartousovi. Sudice pak čtvrtohodiny před koncem vsítily jediný gól zápasu a odvážejí si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Benešově se odehrávalo pohledné utkání. Hrdinou zápasu byl Lukáš Kartous ze Sudic, který opět zaskakoval v brance a vedl si skvěle. Dokázal zneškodnit snad patnáct domácích tutovek. Velkým spalovačem byl hrající trenér domácích Richard Husovský. V první domácí šanci se zjevil Tomáš Glogar, ale Kartous vytáhl první excelentní zákrok dne. O chvíli později po krásné akci Lukáše Stříbného s Pavlem Lokočem si poprvé vylámal zuby na Kartousovi Richard Husovský. V další šanci vychytal Kartous Husovského ramenem. Ani Lokoč si na Kartouse o chvíli později nepřišel. Hosté se za první poločas dostali ke dvěma šancím. Hlavičku Davida Havrankeho zneškodnil brankář Marek Vaňura. V pološanci pak neuspěl ani Pavel Hermann.  

 

 

Druhý poločas se změnil v partii kdo s koho. Sudickému Hermannovi šanci zlikvidoval domácí brankář. Po rohu Tomáše Zipse se zastřeloval David Havranek. Na opačné strqaně opět spálil další své šance Husovský. Lelek dokonce napálil tyčku sudické svatyně. S přibývajícími minutami bylo zřejmé, že kdo dá gól vyhraje.V 78. minutě zápasu přišel klíčový okamžik střetnutí. Chybu domácí defenzívy využil David Havranke, který postupoval asi z dvaceti pěti metrů sám na brankáře, kterého pokořil střelou k tyči - 0:1. Domácí pak všechny své síly vrhli do útoku. V 85. minutě napálil Radek Bastl břevno sudické klece. Vrchol domácího zmaru přišel v 94. minutě, kdy Kartous už klečel, ale Husovský mu míč poslal pouze do náruče.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Zápas, ve kterém jsme zahodili snad 15 šancí. Skvělý byl jejich brankář, který chytal neskutečně.Ale i soupeř hrál dobrý fotbal. Za mě nominuji jako hráče zápasu jejich gólmana.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (brankář): Stálo při nás hodně štěstíčka. Pro diváky to byl atraktivní zápas. Na šance byl Benešov lepší, ale vyhořel na jejich proměňování.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: PUFFLER Jan - ADAMÍK Ondřej (N), ANDĚL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.