2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice remizovaly s Hatí


Branky


0

Vyrovnané utkání přineslo zaslouženou remízu. Domácí vždy dotáhli jednobrankovou ztrátu soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Štěpánkovic zavítal tým z Hatě. Po celý zápas se hrála vyrovnaná partie z obou stran. Více šancí si přeci jen vypracovala domácí družina ze Štěpánkovic. Do vedení však šla Hať ve 22. minutě, když po centru zpravé strany nasměroval hlavičku do šibenice Lukáš Tyleček - 0:1. Do konce prvního dějství si domácí vypracovali nějaké šance, ale brankář Zhaňal byl vždy na místě Zuby si na něm vylámal Lukáš Bielan a Michal Nowický, jehož střela byla pěkně jedovatá. I proto taky Hať odcházela do kabin s mírným náskokem. 

 

Ve druhé části se obraz hry vůbec nezměnil a fanoušci nadále mohli sledovat zajímavou a napínavou podivanou. Domácí se zaslouženého vyrovnání dočkali v 60. minutě, když Jiří Vendelín vyslal na zteč Gabriela Slaného, jenž svou přihrávkou našel Lukáše Kufku, který z otočky napálil balón do brány - 1:1. V dalších šanc se zjevil Lukáš Kufka, jehož střelu vyrazil brankář Zhaňal. Stejně si počínal i proti hlavičce Patrika Benka. V 82. minutě se dostala Hať opět do vedení, když se výstavní trefou s pomocí břevna podruhé v zápase prosadil Lukáš Tyleček - 1:2. Hosté se však z vedení dlouho neradovali, protože za dvě minuty vyrovnal a stanovil konečné skóre zápasu Michal Nowický, k němuž se po sérii odrazu v pokutovém území dostal balón - 2:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Oboustranně vyrovnaný zápas. Bylo hodně šancí na obou stranách. Vyznamenali se oba brankáři.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Byl to pěkný zápas. Byli jsme oslabeni o hráče, kteří pomáhali áčku. Domácí sice měli více šancí, ale hraje se na branky, a ne na šance. Nás podržel náš brankář.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Tomíček [-] - R. Harasim [-] (46. J. Kolečkář [-] ) , P. Benek [-] , L. Bielan [-] , L. Kufka [-] , V. Axmann [-] , G. Slaný [-] , L. Jurček [-] , J. Vendelín [-] , M. Nowický [-] , L. Vybrančík [-] (70. T. Wolf [-] )

TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] - L. Tyleček [-] , J. Kliment [-] , M. Schimanek [-] , J. Macháček [-] , M. Starowicz [-] , M. Sojčák [-] (59. L. Hříbek [-] ) , L. Mučka [-] , J. Válek [-] , P. Horák [-] , M. Skiba [-]

ŽK: 65. P. Benek - 65. J. Macháček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: RUČKA Jakub - GRIGARČÍK David (N), CHMELAŘ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.