0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice rozhodly o výhře v úvodní dvacetiminutovce


Branky


0

Na podmáčené hřiště do Sudic přijely Dobroslavice a díky plodné desetiminutovce si odvezly tříbrankovou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před zápasem se přehnala nad Sudicemi průtrž mračen a zápas se tak odehrával na těžkém podmáčeném terénu. Po úvodním vzájemném oťukávání udeřily Dobroslavice. Na světelné tabuli svítila 11. minuta, když napřáhl přibližně z osmnácti metrů Radim Kubesa a míč díky terénu zaplachtil až za záda brankáře Plachtzika - 0:1. O čtyři minuty později se zmocnil míče hostující Jakub Klekner, který utekl všem a svůj samostatný nájezd přetavil v branku v síti domácího týmu - 0:2. Plodná desetiminutovka Dobroslavic vyvrcholila v 19. minutě, když si k trestnému kopu nachystal míč Radim Kubesa a střelou pod vinkl po třetí zarmoutil Plachtzika - 0:3. Domácí se z šoku oklepávali poměrně dlouho a v prvním dějství se dostali pouze do jedné šance, ale David Havranke nasměroval svoou střelu těsně mimo dobroslavickou branku.

 

Ve druhé části se hra vyrovnala, a opticky měla vice ze hry domácí družina ze Sudic. Dobroslavice se hlavně zaměřily na ubránění výsledku. Sudice se dostaly pouze ke dvěma větším šancím. Nejdříve zkraje poločasu našel centr Petra Kubjatka hlavu Michala Kryštofa, který však zamířil těsně vedle. O chvíli později se do nadějné pozice dostal Tomáš Kalmus, ale branku netrefil. Hosté se dostali pouze do jediného náznaku šance, ale byli neúspěšní. Dobroslavice už zápas pak zkušeně ubránily a tři body si vzít nenechaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): První poločas byly Dobroslavice jasně lepší a vedly 3:0. Hrálo se na těžkém terénu, protože během dne tu byla průtrž mračen. Druhý poločas už byl vyrovnaný, a my byli dokonce opticky o něco lepší, ale hosté to ubránili. My nastoupili v kombinované sestavě a nikomu se nedařilo.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): V první části jsme byli jasně lepší a zaslouženě vedli o tři branky. Druhý poločas už byl vyrovnaný, ale spíše se zápas víceméně dohrával bez šancí na obou stranách.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - M. Konečný [-] , M. Kryštof [-] - M. Kubeša [-] , T. Zips [-] , T. Kalmus [-] , T. Riemel [-] - M. Zeman [-] (46. V. Kryštof [-] ) , D. Havranke [-] , L. Hlaváč [-] - P. Kubjatko [-]

TJ Sokol Dobroslavice
J. Jaskula [-] - J. Klekner [-] (72. P. Tůma [-] ) , M. Knopp [-] (69. T. Venclík [-] ) , D. Rathouský [-] (82. J. Osmančík [-] ) , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , R. Kubesa [-] , M. Lišaník [-] , M. Hrubý [-]

ŽK: 24. M. Hrubý , 76. J. Jaskula .
Hráči zápasu: J. Jaskula .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - HAVRANKE Günter (N), KNOPP Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.